Galaxy S4 Mini Autoilutarvikkeet

Samsung Galaxy S4 Mini autoilutarvikkeet helpottavat puhelimen käyttöä etenkin ajettaessa autoa, sillä voit puhua esimerkiksi handsfreehen, pitää navigaattoriasi puhelimen autotelineessä ja ladata laitettasi autossa olevasta pistokkeesta. Samsung Galaxy S4 Mini autoilutarvikkeet paitsi helpottavat autoiltaessa, myös lisäävät turvallisuutta merkittävästi, koska voit pitää molemmat kädet ratissa. Toimitamme tilaukset 1-2 arkipäivän sisällä - 0€ toimituskulut!
Lue lisää

Samsung Galaxy S4 Mini Autoilutarvikkeet

Samsung Galaxy S4 Minissä on multitouch-kapasitiivinen 4.3 tuuman kosketusnäyttö ja se on kooltaan 124,6 x 61,3 x 8,9 mm ja painoltaan 107 g. Pienikokoisessa Samsung Galaxy S4 Minissä on 8 megapikselin kamera ja tehoista vastaa Qualcomm Snpadragon 400. Laitteen takakameralla otat hyvät kuvat esimerkiksi juhlista, reissusta tai mistä tahansa tilanteesta, jonka haluat ikuistaa kirjastoosi. Samsung Galaxy S4 Mini on julkaistu vuoden 2013 toukokuussa ja se on ollut oikein suosittu kompakti puhelin. Samsung Galaxy S4 Mini puhelimessa on 1,5 gb RAM-muistia ja 8 gb sisäistä muistia. Muistikortilla tallennustilan saa kasvatettua jopa yli 60 gigatavuun saakka.

Samsung Galaxy S4 Mini autoilutarvikkeet helpottavat puhelimen käyttöä autoiltaessa. Jotta voisit ottaa maksimaalisen hyödyn irti Samsung Galaxy S4 Mini puhelimestasi, niin tarvitset sen kanssa monenlaisia autoilutarvikkeita esim. autotelineen, autolaturin ja handsfree kuulokkeen. Autoilutarvikkeet ovat yksinkertaisia laitteita, jotka helpottavat arkea. Autoteline on jokaisen autoilijan perus autoilutarvike, jolla kiinnität Samsung Galaxy S4 Mini puhelimen näppärästi auton tuulilasiin, ilmastointiritilään tai kojelautaan. Autoilutarvikkeista autoteline on helppo kiinnittää mihin tahansa autoon ja Samsung Galaxy S4 Mini puhelimen asettaminen paikoilleen on myös helppoa. Autotelineet sopivat Samsung Galaxy S4 Mini puhelimeen ja niitä on saatavana monen värisinä: mustana, valkoisen, vihreänä ja pinkkinä. Valitse pitkävartinen Flex 12, pienikokoinen Ghost tai jotain siltä väliltä, joka sopii parhaiten käyttötarkoitukseesi Samsung Galaxy S4 Mini autoilutarvikkeeksi. Joidenkin autotelineiden avulla saat kiinnitettyä Samsung Galaxy S4 Mini puhelimen takapenkkiläisten iloksi esimerkiksi niskatyynyihin.

Samsung Galaxy S4 Mini autolaturi on jokaisen autoilijan tärkein autoilutarvike, sillä sen avulla lataat puhelimesi akun täyteen ajomatkan aikana. Auton pistokkeeseen eli tupakansytyttimeen, laitettavat laturit ovat näppärä autoilutarvike, koska ne

Hyödynnä alekoodi

Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

Lunasta koodi

Arvostele meidät

Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

Arvostele!

Kysymyksiä?

Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

Ota yhteyttä