Samsung Galaxy S4 Mini kuoret

Samsung Galaxy S4 Mini kuoret suojaavat arvokkaan puhelimen joka puolelta, joten ne lisäävät laitteesi käyttöikää merkittävästi. Valitse joka puolelta suojaavat lompakko tai flip case kuoret, tai reunukset ja taustan suojaavat suojakuoret. Nämä yhdessä näytön suojalasin kanssa pelastavat Samsung Galaxy S4 Mini puhelimesi rikkoontumiselta. Toimitamme tilaukset 1-3 arkipäivän sisällä - 0€ toimituskulut!

Galaxy S4 Mini

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse
    Lue lisää

    Samsung Galaxy S4 Mini Puhelimen Kuoret

    Samsung Galaxy S4 Minissä on multitouch-kapasitiivinen 4.3 tuuman kosketusnäyttö ja se on kooltaan 124,6 x 61,3 x 8,9 mm ja painoltaan 107 g. Pienikokoisessa Samsung Galaxy S4 Minissä on 8 megapikselin kamera ja tehoista vastaa Qualcomm Snpadragon 400. Laitteen takakameralla otat hyvät kuvat esimerkiksi juhlista, reissusta tai mistä tahansa tilanteesta, jonka haluat ikuistaa kirjastoosi. Samsung Galaxy S4 Mini on julkaistu vuoden 2013 toukokuussa ja se on ollut oikein suosittu kompakti puhelin. Samsung Galaxy S4 Mini puhelimessa on 1,5 gb RAM-muistia ja 8 gb sisäistä muistia. Muistikortilla tallennustilan saa kasvatettua jopa yli 60 gigatavuun saakka.

    Samsung Galaxy S4 Mini kuoret lisäävät tyylikkyyttä tähän Android käyttöjärjestelmää hyödyntävään puhelimeen. Samsung Galaxy S4 Mini kuoret ovat edullinen ja helppo tapa pidentää puhelimen käyttöikää, sillä ne suojaavat puhelinta rikkoontumiselta. Samsung Galaxy S4 Mini kuoret asetetaan puhelimen oman rungon päälle, eivätkä kuoret siis korvaa puhelimen alkuperäisiä kuoria. Samsung Galaxy S4 Mini kuoret on helppo asettaa paikoilleen ja vaihtaa, jolloin ne suojaavat puhelinta kaikilta sivuilta sekä takaa. Monet kuoret nousevat hieman myös näytön reunan yläpuolelle suojaten näyttöä pudotustilanteissa. Kuoria on erilaisia, mutta pääsääntöisesti kuoret pitävät Samsung Galaxy S4 Mini puhelimen ohuena ja slimminä, eikä laitteesta tule liian paksu tai muuten huonon muotoinen. Kuoret parantavat Samsung Galaxy S4 Mini puhelimen iskunkestävyyttä merkittävästi, etenkin jos niitä käytetään yhdessä näyttöä suojaavan näytön suojalasin kanssa, koska tällöin puhelin kestää arjen pienemmät, ja vähän suuremmatkin, kolhut ilman että laitetta tai näyttöä tarvitsisi vaihtaa. Samsung Galaxy S4 Mini kuoret suojaavat laitetta kolhujen ja iskujen lisäksi myös likaantumiselta ja naarmuun

    Hyödynnä alekoodi

    Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

    Lunasta koodi

    Arvostele meidät

    Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

    Arvostele!

    Kysymyksiä?

    Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

    Ota yhteyttä