Samsung Galaxy S4 kuoret

Samsung Galaxy S4 kuoret suojaavat arvokkaan puhelimen joka puolelta, joten ne lisäävät laitteesi käyttöikää merkittävästi. Valitse joka puolelta suojaavat lompakko tai flip case kuoret, tai reunukset ja taustan suojaavat suojakuoret. Nämä yhdessä näytön suojalasin kanssa pelastavat Samsung Galaxy S4 puhelimesi rikkoontumiselta. Toimitamme tilaukset 1-3 arkipäivän sisällä - 0€ toimituskulut!

Galaxy S4

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse
    Lue lisää

    Samsung Galaxy S4 Puhelimen Kuoret

    Samsung Galaxy S4 on korealaisen Samsungin vuoden 2013 toisella neljänneksellä myyntiin tullut älypuhelin. Samsung Galaxy S4:ssä on 1,9 GHz:n Snapdragon 600 -prosessori ja kaksi gigatavua keskusmuistia. Sisäistä muistia siinä on 16-64 gb. Puhelimen lähes 5,0 tuumainen näyttö on Full HD -resoluutioon kykenevä 1080 x 1920 Super AMOLED -kosketusnäyttö, jonka pinta on Corning Gorilla Glass 3 -lasia. Akun kapasiteetti on 2600 mAh. Vain 130g painavan 136,6 x 69,8 x 7,9 mm kokoisen Samsung Galaxy S4 puhelimen takakamerassa on 13 megapikseliä ja etukamerassa 2 megapikseliä. Otat siis niin matkakuvat kuin sosiaalisen median selfiet helposti Samsung Galaxy S4 laitteella.

    Samsung Galaxy S4 kuoret lisäävät tyylikkyyttä tähän Android käyttöjärjestelmää hyödyntävään puhelimeen. Samsung Galaxy S4 kuoret ovat edullinen ja helppo tapa pidentää puhelimen käyttöikää, sillä ne suojaavat puhelinta rikkoontumiselta. Samsung Galaxy S4 kuoret asetetaan puhelimen oman rungon päälle, eivätkä kuoret siis korvaa puhelimen alkuperäisiä kuoria. Samsung Galaxy S4 kuoret on helppo asettaa paikoilleen ja vaihtaa, jolloin ne suojaavat puhelinta kaikilta sivuilta sekä takaa. Monet kuoret nousevat hieman myös näytön reunan yläpuolelle suojaten näyttöä pudotustilanteissa. Kuoria on erilaisia, mutta pääsääntöisesti kuoret pitävät Samsung Galaxy S4 puhelimen ohuena ja slimminä, eikä laitteesta tule liian paksu tai muuten huonon muotoinen. Kuoret parantavat Samsung Galaxy S4 puhelimen iskunkestävyyttä merkittävästi, etenkin jos niitä käytetään yhdessä näyttöä suojaavan näytön suojalasin kanssa, koska tällöin puhelin kestää arjen pienemmät, ja vähän suuremmatkin, kolhut ilman että laitetta tai näyttöä tarvitsisi vaihtaa. Samsung Galaxy S4 kuoret suojaavat laitetta kolhujen ja iskujen lisäksi myös likaantumiselta ja naa

    Hyödynnä alekoodi

    Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

    Lunasta koodi

    Arvostele meidät

    Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

    Arvostele!

    Kysymyksiä?

    Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

    Ota yhteyttä