Galaxy S3 Mini Varavirta

Samsung Galaxy S3 Mini varavirtalähde voimapankki on oiva apuväline, mikäli tarvitset puhelimen akkuun lisää virtaa. Varavirtalähde voimapankkia on helppo kuljettaa Samsung Galaxy S3 Mini puhelimen kanssa joko taskussa, laukussa tai repussa, sillä ne ovat pienikokoisia laitteita. Lataa puhelimesi täyteen missä tahansa, liikkeessä tai paikallaan. Toimitamme tilaukset 1-2 arkipäivän sisällä - 0€ toimituskulut!
Lue lisää

Samsung Galaxy S3 Mini Varavirta Voimapankit

Samsung Galaxy S3 Mini (GT-I8190) on korealaisen Samsungin valmistama älypuhelin. Se tuli markkinoille marraskuussa 2012. Samsung Galaxy S3 Minissä on 4.0 tuuman Super AMOLED kosketusnäyttö, 1GHz kaksiydinprosessori ja 1Gb RAM-muistia. Tämä Android laite on kooltaan 121,6 x 63 x 9,9 mm ja painaa vain 111,5 grammaa, joten se on erittäin kompakti laite kuljetettavaksi ihan mihin tahansa. Samsung Galaxy S3 Mini on julkaistu vuoden 2012 lokakuussa ja sen kamerana toimii 5 megapikselin takakamera sekä VGA tasoinen etukamera. Samsung Galaxy S3 Mini laitteen näytössä on 480 x 800 pikseliä, mikä on hyvä tarkkuus selata näytöltä esimerkiksi somea.

Kun Samsung Galaxy S3 Mini puhelimestasi loppuu akku, on varavirtalähde voimapankki oiva pelastus. Samsung Galaxy S3 Mini varavirtalähde voimapankki on yksinkertainen ja näppärä tapa saada laitteeseesi lisää virtaa oman akun loppuessa. Varavirtalähde voimapankki on helppo ottaa mukaan mihin tahansa, koska sen sujauttaa helposti taskuun, laukkuun tai reppuun. Samsung Galaxy S3 Mini puhelimen varavirtalähde voimapankki yhdistetään tavallisella latauskaapelilla puhelimeen, painetaan varavirtalähde voimapankki päälle ja nautitaan taas hetki pidempään puhelimen käytöstä. Varavirtalähde voimapankki ladataan paketin mukana tulevalla latauskaapelilla esimerkiksi verkkovirrasta tai usb-portista. Varavirtalähde voimapankissa voi käyttää Samsung Galaxy S3 Mini latauskaapelia, paketissa mukana olevaa kaapelia tai ihan mitä tahansa muutakin yhteensopivaa kaapelia.

Samsung Galaxy S3 Mini varavirtalähde voimapankit ovat eri kokoisia ulkoisilta mitoiltaan, teholtaan ja eri värisiä. Pienimmät Samsung Galaxy S3 Mini varavirtalähde voimapankit alkavat noin 2000 mAh koosta ja suurimmat ovat yli 10000 mAh. Pienimmillä varavirtalähde voimapankeilla lataat Samsung Galaxy S3 Mini puhelimen noin yhden kerran tyhjästä täyteen, kun taas suurimmilla varavirtalähde voimapankeilla lataat puhelimesi useamman kerran tyhj&aum

Hyödynnä alekoodi

Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

Lunasta koodi

Arvostele meidät

Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

Arvostele!

Kysymyksiä?

Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

Ota yhteyttä