Galaxy S3 Mini Muut Tarvikkeet

Samsung Galaxy S3 Mini muut tarvikkeet sisältävät käyttöä helpottavia tarvikkeita, kuten esimerkiksi kosketusnäyttökyniä, tukijalkoja, vesitiiviitä suojapusseja, vyökoteloita, latausavaimenperiä ja kuvaamista helpottavia linssisettejä. Muut tarvikkeet vievät Samsung Galaxy S3 Mini puhelimesi käytön täysin uusiin sfääreihin ja löydät laitteeseesi uusia käyttötarpeita. Löydä itsellesi sopivat tarvikkeet! Toimitamme tilaukset 1-2 arkipäivän sisällä - 0€ toimituskulut!
Lue lisää

Samsung Galaxy S3 Mini Muut Tarvikkeet

Samsung Galaxy S3 Mini (GT-I8190) on korealaisen Samsungin valmistama älypuhelin. Se tuli markkinoille marraskuussa 2012. Samsung Galaxy S3 Minissä on 4.0 tuuman Super AMOLED kosketusnäyttö, 1GHz kaksiydinprosessori ja 1Gb RAM-muistia. Tämä Android laite on kooltaan 121,6 x 63 x 9,9 mm ja painaa vain 111,5 grammaa, joten se on erittäin kompakti laite kuljetettavaksi ihan mihin tahansa. Samsung Galaxy S3 Mini on julkaistu vuoden 2012 lokakuussa ja sen kamerana toimii 5 megapikselin takakamera sekä VGA tasoinen etukamera. Samsung Galaxy S3 Mini laitteen näytössä on 480 x 800 pikseliä, mikä on hyvä tarkkuus selata näytöltä esimerkiksi somea.

Samsung Galaxy S3 Mini muut tarvikkeet sisältävät puhelimen käyttöä helpottavia tuotteita. Samsung Galaxy S3 Mini puhelimeen on olemassa monenlaisia muita tarvikkeita, esimerkiksi kosketusnäyttökyniä, latausavaimenperiä, vyökoteloita, vesitiiviitä suojapusseja, tukijalkoja ja kuvaamista helpottavia linssisettejä. Samsung Galaxy S3 Mini kosketusnäyttökynä helpottaa pieniin näppäimiin osumista kosketusnäytöllä. Kosketusnäyttökynissä on useimmiten myös tavallinen kuulakärkikynä, jolloin sitä voi käyttää sekä Samsung Galaxy S3 Mini puhelimen kanssa, että perinteisen paperin kanssa.

Samsung Galaxy S3 Mini latausavaimenperä sisältää lyhyen latauspiuhan, joka kulkee mukana mihin tahansa avainten mukana. Latausavaimenperä takaa, että sinulla on latauskaapeli aina mukanasi. Jos taskusi ovat täynnä, vyökotelo on omiaan kuljettamaan Samsung Galaxy S3 Mini puhelimesi mukanasi mihin tahansa. Kiinnitä Samsung Galaxy S3 Mini vyökotelo joko pujottamalla tai klipsillä vyöhösi ja pidä laitteesi mukana kaikkialla. Vyökotelon kansi kiinnittyy magneetilla jämäkästi ja sieltä on helppo ottaa Samsung Galaxy S3 Mini nopeasti käyttöön. Ulkoilijalle ja vesillä liikkujalle vesitiivis suojapussi on lähes vältt&aum

Hyödynnä alekoodi

Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

Lunasta koodi

Arvostele meidät

Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

Arvostele!

Kysymyksiä?

Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

Ota yhteyttä