Galaxy S3 Mini Kuulokkeet

Samsung Galaxy S3 Mini yhteensopivat kuulokkeet takaavat, että voit nauttia musiikista missä tahansa. Musiikin kuuntelu tai elokuvien katsominen Samsung Galaxy S3 Mini puhelimen näytöltä on huomattavasti miellyttävämpää, kun korvissa on kunnon kuulokkeet. Erilaisiin käyttötarpeisiin, kuten urheiluun ja elokuvien katselemiseen, on hyvä olla erilaiset kuulokkeet. Toimitamme tilaukset 1-2 arkipäivän sisällä - 0€ toimituskulut!
Lue lisää

Samsung Galaxy S3 Mini Kuulokkeet

Samsung Galaxy S3 Mini (GT-I8190) on korealaisen Samsungin valmistama älypuhelin. Se tuli markkinoille marraskuussa 2012. Samsung Galaxy S3 Minissä on 4.0 tuuman Super AMOLED kosketusnäyttö, 1GHz kaksiydinprosessori ja 1Gb RAM-muistia. Tämä Android laite on kooltaan 121,6 x 63 x 9,9 mm ja painaa vain 111,5 grammaa, joten se on erittäin kompakti laite kuljetettavaksi ihan mihin tahansa. Samsung Galaxy S3 Mini on julkaistu vuoden 2012 lokakuussa ja sen kamerana toimii 5 megapikselin takakamera sekä VGA tasoinen etukamera. Samsung Galaxy S3 Mini laitteen näytössä on 480 x 800 pikseliä, mikä on hyvä tarkkuus selata näytöltä esimerkiksi somea.

Samsung Galaxy S3 Mini kuulokkeet takaavat musiikkinautinnon missä tahansa. Kuulokkeet ovat Samsung Galaxy S3 Mini käyttäjän vakiovalinta musiikin kuuntelussa ja elokuvien katselussa. Musiikin kuuntelu rentouttaa tai piristää erilaisissa tilanteissa, joten hyvät Samsung Galaxy S3 Mini kuulokkeet ovat hintansa väärti. Eri tilanteissa tarvitset erilaiset Samsung Galaxy S3 Mini kuulokkeet: urheiluun urheilu- tai sankakuulokkeet, toimistotyöskentelyyn korvan peittävät umpikuulokkeet ja kaupungille langattomat bluetooth nappikuulokkeet. Kuulokkeet soveltuvat käytettäväksi erinomaisesti Samsung Galaxy S3 Mini puhelimen kanssa. Muistathan kuitenkin laittaa Samsung Galaxy S3 Mini kuulokkeet koteloon, että laitteet pysyvät ehjänä pidempään.

Kuulokkeet on varustettu tyypillisesti kaukosäätimellä ja mikrofonilla, joten ne toimivat yhdessä Samsung Galaxy S3 Mini kanssa tarvittaessa myös handsfreenä, mikä onkin oiva apuväline autoiltaessa. Samsung Galaxy S3 Mini yhteensopivat kuulokkeet ovat saatavilla monissa eri väreissä, kuten mustana, valkoisena, sinisenä, pinkkinä, vihreänä, hopeana ja harmaana, joista suosituin väri on tietenkin musta. Korvan päälle asetettavat Samsung Galaxy S3 Mini kuulokkeet ovat lähtökohtaisesti parhaita ääneltään ja miellyttävimmät pä&

Hyödynnä alekoodi

Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

Lunasta koodi

Arvostele meidät

Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

Arvostele!

Kysymyksiä?

Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

Ota yhteyttä