Galaxy S3 Mini

Samsung Galaxy S3 Mini kuoret suojaavat arvokkaan puhelimen joka puolelta, joten ne lisäävät laitteesi käyttöikää merkittävästi. Valitse joka puolelta suojaavat lompakko tai flip case kuoret, tai reunukset ja taustan suojaavat suojakuoret. Nämä yhdessä näytön suojalasin kanssa pelastavat Samsung Galaxy S3 Mini puhelimesi rikkoontumiselta. Toimitamme tilaukset 1-2 arkipäivän sisällä - 0€ toimituskulut!

Galaxy S3 Mini

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse
    Lue lisää

    Samsung Galaxy S3 Mini Puhelimen Kuoret

    Samsung Galaxy S3 Mini (GT-I8190) on korealaisen Samsungin valmistama älypuhelin. Se tuli markkinoille marraskuussa 2012. Samsung Galaxy S3 Minissä on 4.0 tuuman Super AMOLED kosketusnäyttö, 1GHz kaksiydinprosessori ja 1Gb RAM-muistia. Tämä Android laite on kooltaan 121,6 x 63 x 9,9 mm ja painaa vain 111,5 grammaa, joten se on erittäin kompakti laite kuljetettavaksi ihan mihin tahansa. Samsung Galaxy S3 Mini on julkaistu vuoden 2012 lokakuussa ja sen kamerana toimii 5 megapikselin takakamera sekä VGA tasoinen etukamera. Samsung Galaxy S3 Mini laitteen näytössä on 480 x 800 pikseliä, mikä on hyvä tarkkuus selata näytöltä esimerkiksi somea.

    Samsung Galaxy S3 Mini kuoret lisäävät tyylikkyyttä tähän Android käyttöjärjestelmää hyödyntävään puhelimeen. Samsung Galaxy S3 Mini kuoret ovat edullinen ja helppo tapa pidentää puhelimen käyttöikää, sillä ne suojaavat puhelinta rikkoontumiselta. Samsung Galaxy S3 Mini kuoret asetetaan puhelimen oman rungon päälle, eivätkä kuoret siis korvaa puhelimen alkuperäisiä kuoria. Samsung Galaxy S3 Mini kuoret on helppo asettaa paikoilleen ja vaihtaa, jolloin ne suojaavat puhelinta kaikilta sivuilta sekä takaa. Monet kuoret nousevat hieman myös näytön reunan yläpuolelle suojaten näyttöä pudotustilanteissa. Kuoria on erilaisia, mutta pääsääntöisesti kuoret pitävät Samsung Galaxy S3 Mini puhelimen ohuena ja slimminä, eikä laitteesta tule liian paksu tai muuten huonon muotoinen. Kuoret parantavat Samsung Galaxy S3 Mini puhelimen iskunkestävyyttä merkittävästi, etenkin jos niitä käytetään yhdessä näyttöä suojaavan näytön suojalasin kanssa, koska tällöin puhelin kestää arjen pienemmät, ja vähän suuremmatkin, kolhut ilman että laitetta tai näyttöä tarvitsisi vaihtaa. Samsung Galaxy S3 Mini kuoret suojaavat laitetta kolhujen ja iskujen lisäksi my&ou

    Hyödynnä alekoodi

    Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

    Lunasta koodi

    Arvostele meidät

    Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

    Arvostele!

    Kysymyksiä?

    Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

    Ota yhteyttä