Samsung Galaxy S10 Lite kuoret

Suojatuotteet ovat todella edullinen vakuutus uudelle ja upealle Samsung Galaxy S10 Lite puhelimelle. Valikoimastamme löydät taatusti juuri sinulle sopivat suojakuoret tai -kotelon erilaisten värien ja materiaalien seasta. Oikeaoppinen suojaus kannattaa viimeistellä panssarilasilla, joka suojaa näyttävää 6,7¨ tuuman Super AMOLED-näyttöä. Suojatuotteiden lisäksi meiltä löytyy kaikkea mahdollista lisätarviketta puhelimille, joten eikun rohkeasti tutkimaan meidän kotimaisen verkkokaupan valikoimaa! Me Mobiilitukun poppoo annetaan kaupan päälle mitä mahtavinta asiakaspalvelua, sekä tottakai supernopea toimitus hintaan 0€! 

Galaxy S10 Lite

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse

    Samsungin menestynyt S -laitesarja saa jatkoa

    Samsung Galaxy S10 Lite tuo sarjan tärkeimmät premium-ominaisuudet alempaan hintaluokkaan. Puhelin tulee myyntiin 31. tammikuuta 2020, ja sen suositushinta on noin 679 euroa, joten kyseessä on todella arvokas puhelin. Ihan jo siitä syystä laitteen suojaaminen on ehdottoman tärkeää. Suojakuorien ja panssarilasin avulla kuitenkin uskaltaa tämänkin hintaluokan puhelimen kanssa rymytä menemään! 

    Lisätarvikkeilla arkea hieman helpommaksi

    Meidän kattava valikoimamme ei rajoitu ainoastaan puhelimen suojaukseen, vaan pyrimme toimittamaan kaiken tarvittavan yhdestä ja samasta paikasta. Pikalaturit, nopeammat ja kestävämmät kaapelit, autotelineet ja -laturit, korttitaskut, PopSocketsit ja vaikka sun mitä muuta mukavaa löydät meidän kotimaisesta verkkokaupastamme!

    Hyödynnä alekoodi

    Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

    Lunasta koodi

    Arvostele meidät

    Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

    Arvostele!

    Kysymyksiä?

    Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

    Ota yhteyttä