Samsung Galaxy S10 kuoret

Samsung Galaxy S10 kuoret on tehty suojaamaan puhelintasi rikkoontumiselta, ja sen ne tekevätkin erinomaisesti. Toinen hyvä syy ostaa Galaxy S10 suojakuoret, onkin niiden tarjoama täysin uudenlainen ja persoonallinen väri- ja tyylimaailma. Saat tehtyä omasta puhelimesta värikkään kokonaisuuden, joka todellakin näyttää juuri sinulta. Löydät valikoimastamme kymmeniä erilaisia kuoria, aina tyylikkäistä yksivärisistä tuotteista kuviollisiin vaihtoehtoihin. Samsung Galaxy S10 puhelin kannattaa suojata asianmukaisesti, sillä näin pidennät laitteen käyttöikää merkittävästi. Tiesithän, että suojakuoret ja -kotelot pelastavat puhelimen lähes jokaisella pudostukerralla? Tervetuloa tutustumaan yhteen Suomen kattavimmista puhelintarvikevalikoimista ja löytämään sinun Galaxy S10 puhelimeen parhaat lisätarvikkeet. Tarjoamme sinulle ilmaisen toimituksen!

Galaxy S10

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse

  Inkit tuotteet

  Valitse suojakuoresi yli 100 uniikin designin valikoimastamme!
  Make it yours.
     Lue lisää

     Samsung Galaxy S10 kuoret sopivat jokaiselle käyttäjälle

     Suosittelemme hankkimaan suojakuoret mahdollisimman pikaisesti Galaxy S10 puhelimen ostamisen jälkeen. Syy on selvä: suojattu puhelin pysyy ehjänä ja uudenveroisena. Haluat varmasti pitää arvokasta puhelinta kuin kukkaa kämmenellä, sillä onhan ehjän laitteen käyttäminen huomattavasti rikkonaista mukavampaa. Hyvässä kunnossa olevan laitteen jälleenmyyntiarvo on myös kolhiintunutta vastinettaan huomattavasti parempi. Koska Samsung Galaxy S10 puhelimelle on olemassa kymmeniä erilaisia kuoria, jokainen löytää varmasti omaan käyttötarkoitukseensa parhaiten sopivan suojaustuotteen valikoimastamme. 

     Jokainen Galaxy S10 käyttäjä haluaa erilaisia ominaisuuksia omaan suojakuoreensa. Toiselle tärkeintä on, että puhelin on suojattuna mahdollisimman kattavasti joka puolelta, eikä minkäänlaista kolhua tai pudotusta tarvitse pelätä. Toisille riittää, että Samsung Galaxy S10 kuoret ovat mahdollisimman ohuita ja ehkäisevät puhelimen liukumisen kädestä ja pöytätasoilta. Tottahan toki myös ohuemmat suojat pitävät puhelimen ehjänä, mutta kaikista parhaan suojauksen antavat ns. lompakko malliset suojakotelot. Ne peittävät puhelimen kuitenkin joka puolelta, suojaten laitteen rungon, kamerat sekä näytön.

      Samsung Galaxy S10 suojakuoret tuovat tyylin puhelimeen

     Samsung Galaxy S10 kuorten ensisijainen tarkoitus on pitää puhelin ehjänä. Lähes yhtä suuri merkitys on kuitenkin suojien tarjoamalla tyylillä ja ulkonäöllä. Puhelin on mukana lähes koko ajan ja näkyvillä suuren osan päivästä, niin sen pitää myös näyttää omalta. Toisille se tarkoittaa yksivärisiä Galaxy S10 kuoria: mustia, valkoisia, pinkkejä, punaisia tai ruskeita. Toiset haluavat olla vielä rävä

     Hyödynnä alekoodi

     Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

     Lunasta koodi

     Arvostele meidät

     Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

     Arvostele!

     Kysymyksiä?

     Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

     Ota yhteyttä