Galaxy Note9 Johdot, Kaapelit ja Laturit

Samsung Galaxy Note9 USB-C kaapelit, johdot ja laturit lataavat laitteeseesi virtaa ja varmistavat sen riittämisen jokaiseksi päiväksi ja pidemmiksikin aika väleiksi. Tavallisten verkkovirrasta lataavien latureiden lisäksi voit ladata Samsung Galaxy Note9 laitettasi langattomalla laturilla, koska se tulee langatonta latausta eli Qi-tekniikkaa. Langaton lataus on ominaisuus, jota kannattaa hyödyntää ja se toimii jopa suojakuorten läpi. Äläkä unohda autolatureita, jotka lataavat Samsung Galaxy Note9 laitteeseesi virtaa samalla, kun ajat autoa. Silloin kun et pääse lataamaan puhelintasi laturilla, niin varavirtalähde voimapankit huolehtivat laitteesi akun riittämisestä. Varavirtalähde voimapankki onkin loistava ja hyödyllinen kaveri matkustamiseen ja pitkien työpäivien ajaksi. Toimitamme kaikki Samsung Galaxy Note9 laturit, kaapelit ja johdot supernopealla toimituksella kotimaisesta varastostamme!

Lue lisää

Samsung Galaxy Note9 USB-C laturit ja kaapelit huolehtivat laitteesi virran riittämisestä

Samsung Galaxy Note9 on varusteltu USB-C liitännällä, joten siihen sopivat ainoastaan USB-C kaapelit ja laturit. Kaapelit, johdot ja laturit varmistavatkin, että laitteessasi riittää virtaa aina. Puhelimen ostopaketin mukana tulee aina laturi, mutta monien käyttöön laturin kaapeli on liian lyhyt. Mikään ei ole ärsyttävämpää kuin se, että puhelimen akku on lopussa juuri silloin, kun tarvitset puhelintasi, eikä laturi ylety tarvitsemaasi paikkaan. Onneksi kattavasta valikoimastamme löydät Samsung Galaxy Note9 kaapeleita jopa kolmen metrin mittaisina, joten osta tarvitsemiisi paikkoihin juuri sopivan pituiset kaapelit. 

Samsung Galaxy Note9 langaton laturi on tyylikäs tapa ladata laitteesi

Samsung Galaxy Note9 laitettasi voit ladata myös langattomalla laturilla, koska se tukee Qi-tekniikkaa. Langaton laturi asetetaan seinään kiinni samalla tavalla, kun tavallinen laturi ja puhelin sen päälle, jolloin puhelin latautuu. Langatonta laturia voit käyttää myös suojakuorten kanssa, joten sinun ei tarvitse ottaa Samsung Galaxy Note9 kuoria irti ladatessasi puhelintasi. Langaton laturi on siisti ja huomaamaton, joten sen voi yhdistää helposti vaikkapa sisustukseen. Löydät valikoimastamme Samsung Galaxy Note9 langattomia latureita useilta eri valmistajilta, eri ominaisuuksilla varustettuina ja värisinä, joten valitse käyttöösi sopivin ja mieluisin vaihtoehto.

Samsung Galaxy Note9 varavirtalähde voimapankki on nerokas keksintö 

Samsung Galaxy Note9 varavirta voimapankki lataa laitettasi aikaa ja paikkaa katsomatta ilman verkkovirtaa. Varavirtalähde voimapankki onkin loistava kaveri matkusteluun ja pitkien työ- ja koulupäivien ajaksi, jolloin et pääse lataamaan laitettasi laturilla verkkovirrasta. Samsung Galaxy Note9 lait

Hyödynnä alekoodi

Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

Lunasta koodi

Arvostele meidät

Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

Arvostele!

Kysymyksiä?

Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

Ota yhteyttä