Galaxy Note 7 Varavirta

Samsung Galaxy Note 7 varavirtalähde voimapankki on oiva apuväline, mikäli tarvitset puhelimen akkuun lisää virtaa. Varavirtalähde voimapankkia on helppo kuljettaa Samsung Galaxy Note 7 puhelimen kanssa joko taskussa, laukussa tai repussa, sillä ne ovat pienikokoisia laitteita. Lataa puhelimesi täyteen missä tahansa, liikkeessä tai paikallaan. Toimitamme tilaukset 1-2 arkipäivän sisällä - 0€ toimituskulut!
Lue lisää

Samsung Galaxy Note 7 Varavirta Voimapankit

Samsung Galaxy Note7 -älypuhelin lumoaa upealla ulkomuodollaan ja kauniisti kaareutuvalla 5,7 tuuman Super Amoled näytöllään, joka on myös käytännöllinen esimerkiksi työtehtäviä hoidettaessa tai mediaa selatessa. Ulkoisilta mitoiltaan laite on 153.5 x 73.9 x 7.9 mm kokoinen. Ison akkunsa ansiosta Samsung Galaxy Note 7 jaksaa mukanasi aamusta iltaan, ja pikalatauksella palautat puhelimen nopeasti iskukuntoon myös langattomasti. Samsung Galaxy Note 7:n tehokas suoritin ja 4 Gt:n RAM-muisti takaavat, että tämä puhelin on multitaskauksen aatelia. Edistyksellinen iiristunnistin varmistaa, että vain sinulla on pääsy Samsung Galaxy Note 7 -puhelimeesi. Puhelimessa on huippulaadukas 12 megapikselin takakamera sekä 5 megapikselin etukamera.

Kun Samsung Galaxy Note 7 puhelimestasi loppuu akku, on varavirtalähde voimapankki oiva pelastus. Samsung Galaxy Note 7 varavirtalähde voimapankki on yksinkertainen ja näppärä tapa saada laitteeseesi lisää virtaa oman akun loppuessa. Varavirtalähde voimapankki on helppo ottaa mukaan mihin tahansa, koska sen sujauttaa helposti taskuun, laukkuun tai reppuun. Samsung Galaxy Note 7 puhelimen varavirtalähde voimapankki yhdistetään tavallisella latauskaapelilla puhelimeen, painetaan varavirtalähde voimapankki päälle ja nautitaan taas hetki pidempään puhelimen käytöstä. Varavirtalähde voimapankki ladataan paketin mukana tulevalla latauskaapelilla esimerkiksi verkkovirrasta tai usb-portista. Varavirtalähde voimapankissa voi käyttää Samsung Galaxy Note 7 latauskaapelia, paketissa mukana olevaa kaapelia tai ihan mitä tahansa muutakin yhteensopivaa kaapelia.

Samsung Galaxy Note 7 varavirtalähde voimapankit ovat eri kokoisia ulkoisilta mitoiltaan, teholtaan ja eri värisiä. Pienimmät Samsung Galaxy Note 7 varavirtalähde voimapankit alkavat noin 2000 mAh koosta ja suurimmat ovat yli 10000 mAh. Pienimmillä varavirtalähde voimapankeilla lataat Samsung Galaxy Note 7 puhelimen noin yhden kerran tyhjästä täyte

Hyödynnä alekoodi

Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

Lunasta koodi

Arvostele meidät

Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

Arvostele!

Kysymyksiä?

Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

Ota yhteyttä