Galaxy Note 7 Kaiuttimet

Samsung Galaxy Note 7 puhelimen kaveriksi sopii erinomaisesti langaton bluetooth kaiutin, joka takaa että voit nauttia musiikista yhdessä kavereiden kanssa missä tahansa. Ota mukaasi Samsung Galaxy Note 7 puhelin sekä langaton bluetooth kaiutin ja voit pistää bileet pystyyn esimerkiksi mökille, veneeseen, piknikille tai rannalle. Toimitamme tilaukset 1-2 arkipäivän sisällä - 0€ toimituskulut!
Lue lisää

Samsung Galaxy Note 7 Kaiuttimet

Samsung Galaxy Note7 -älypuhelin lumoaa upealla ulkomuodollaan ja kauniisti kaareutuvalla 5,7 tuuman Super Amoled näytöllään, joka on myös käytännöllinen esimerkiksi työtehtäviä hoidettaessa tai mediaa selatessa. Ulkoisilta mitoiltaan laite on 153.5 x 73.9 x 7.9 mm kokoinen. Ison akkunsa ansiosta Samsung Galaxy Note 7 jaksaa mukanasi aamusta iltaan, ja pikalatauksella palautat puhelimen nopeasti iskukuntoon myös langattomasti. Samsung Galaxy Note 7:n tehokas suoritin ja 4 Gt:n RAM-muisti takaavat, että tämä puhelin on multitaskauksen aatelia. Edistyksellinen iiristunnistin varmistaa, että vain sinulla on pääsy Samsung Galaxy Note 7 -puhelimeesi. Puhelimessa on huippulaadukas 12 megapikselin takakamera sekä 5 megapikselin etukamera.

Samsung Galaxy Note 7 langaton bluetooth kaiutin takaa, että saat nauttia musiikista kavereiden kanssa missä tahansa. Langaton bluetooth kaiutin on erittäin kätevä äänentoistolaite jokaiselle Samsung Galaxy Note 7 omistajalle. Ota Samsung Galaxy Note 7 yhteensopiva langaton bluetooth kaiutin mukaan mökille, veneelle, rannalle, piknikille, matkalle tai mihin tahansa, missä haluat nauttia musiikin suloisista rytmeistä ja bilettää hyvän äänenlaadun saattelemana. Äänenlaatu langattomissa bluetooth kaiuttimissa on hyvä, ellei jopa erinomainen ja ne on helppo yhdistää Samsung Galaxy Note 7 puhelimeen ilman johtoja. Langattomat bluetooth kaiuttimet ovat aina valmiina toistamaan sävelmiä Samsung Galaxy Note 7 puhelimestasi. Langaton bluetooth kaiutin toimii sisäänrakennetulla akulla ja sen toiminta-aika vaihtelee muutamista tunneista pariin kymmeneen tuntiin, joten musiikki kuluu pitkään Samsung Galaxy Note 7 puhelimesta.

Langattoman bluetooth kaiuttimen lataus onnistuu samalla kun kuuntelee musiikkia, minkä ansiosta voit kuunnella musiikkia koko ajan virtapisteen ollessa lähettyvillä. Samsung Galaxy Note 7 puhelimen kanssa yhteensopiva langaton bluetooth kaiutin toimitetaan tyypillisesti myös 3,5mm aux piuhan kanssa, joten saat sen k

Hyödynnä alekoodi

Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

Lunasta koodi

Arvostele meidät

Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

Arvostele!

Kysymyksiä?

Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

Ota yhteyttä