Galaxy Note 7 Johdot, Kaapelit ja Laturit

Samsung Galaxy Note 7 USB-C kaapelin avulla lataat ja synkronoit puhelimesi kätevästi. Toisessa päässä kaapelia on Samsung Galaxy Note 7 puhelimen kanssa yhteensopiva liitinpää ja toisessa ns. normaaliin usb-liittimeen sopiva liitinpää, joten sen voi kiinnittää tietokoneeseen tai verkkolaturiin. Saatavilla on 1-3 metrin mittaisia kaapeleita. Toimitamme tilaukset 1-2 arkipäivän sisällä - 0€ toimituskulut!
Lue lisää

Samsung Galaxy Note 7 Johdot, Kaapelit ja Laturit

Samsung Galaxy Note7 -älypuhelin lumoaa upealla ulkomuodollaan ja kauniisti kaareutuvalla 5,7 tuuman Super Amoled näytöllään, joka on myös käytännöllinen esimerkiksi työtehtäviä hoidettaessa tai mediaa selatessa. Ulkoisilta mitoiltaan laite on 153.5 x 73.9 x 7.9 mm kokoinen. Ison akkunsa ansiosta Samsung Galaxy Note 7 jaksaa mukanasi aamusta iltaan, ja pikalatauksella palautat puhelimen nopeasti iskukuntoon myös langattomasti. Samsung Galaxy Note 7:n tehokas suoritin ja 4 Gt:n RAM-muisti takaavat, että tämä puhelin on multitaskauksen aatelia. Edistyksellinen iiristunnistin varmistaa, että vain sinulla on pääsy Samsung Galaxy Note 7 -puhelimeesi. Puhelimessa on huippulaadukas 12 megapikselin takakamera sekä 5 megapikselin etukamera.

Samsung Galaxy Note 7 USB-C kaapelit mahdollistavat puhelimesi lataamisen ja synkronoinnin. Samsung Galaxy Note 7 USB-C kaapelit on tehty kahta tehtävää varten: laitteen lataamista ja synkronointia langallisesti esimerkiksi tietokoneen kanssa. Samsung Galaxy Note 7 USB-C kaapeleissa on kaikissa Samsung Galaxy Note 7 yhteensopiva USB-C liitin, jonka voit liittää puhelimeesi ja toisen pään usb-liittimen voit liittää tavalliseen usb-porttiin, joita on esimerkiksi tietokoneissa ja verkkolatureissa. Samsung Galaxy Note 7 USB-C kaapeleita ei ole koskaan liikaa, sillä yleensä ne tuppaavat unohtumaan erilaisiin paikkoihin.

Samsung Galaxy Note 7 USB-C kaapelit ovat pituudeltaan yhdestä kolmeen metriä ja niissä on olemassa erilaisia pintamateriaaleja ja värejä. Lyhimmät USB-C kaapelit ovat pituudeltaan vain muutaman kymmenen senttiä, kun pisimmät USB-C kaapelit ovat pituudeltaan kolme metriä. Kestävimmät Samsung Galaxy Note 7 USB-C kaapelit on pinnoitettu kangaspinnoitteella, mikä kestää erinomaisesti taittelua ja kulutusta. Muovipinnoitteiset Samsung Galaxy Note 7 USB-C kaapelit ovat hyviä perus kaapeleita ja toimivat moitteettomasti. Samsung Galaxy Note 7 USB-C kaapeleita on saatavilla monissa eri väreissä, joista kuitenkin mus

Hyödynnä alekoodi

Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

Lunasta koodi

Arvostele meidät

Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

Arvostele!

Kysymyksiä?

Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

Ota yhteyttä