Galaxy Note 7

Samsung Galaxy Note 7 kuoret suojaavat arvokkaan puhelimen joka puolelta, joten ne lisäävät laitteesi käyttöikää merkittävästi. Valitse joka puolelta suojaavat lompakko tai flip case kuoret, tai reunukset ja taustan suojaavat suojakuoret. Nämä yhdessä näytön suojalasin kanssa pelastavat Samsung Galaxy Note 7 puhelimesi rikkoontumiselta. Toimitamme tilaukset 1-2 arkipäivän sisällä - 0€ toimituskulut!
Lue lisää

Samsung Galaxy Note 7 Puhelimen Kuoret

Samsung Galaxy Note7 -älypuhelin lumoaa upealla ulkomuodollaan ja kauniisti kaareutuvalla 5,7 tuuman Super Amoled näytöllään, joka on myös käytännöllinen esimerkiksi työtehtäviä hoidettaessa tai mediaa selatessa. Ulkoisilta mitoiltaan laite on 153.5 x 73.9 x 7.9 mm kokoinen. Ison akkunsa ansiosta Samsung Galaxy Note 7 jaksaa mukanasi aamusta iltaan, ja pikalatauksella palautat puhelimen nopeasti iskukuntoon myös langattomasti. Samsung Galaxy Note 7:n tehokas suoritin ja 4 Gt:n RAM-muisti takaavat, että tämä puhelin on multitaskauksen aatelia. Edistyksellinen iiristunnistin varmistaa, että vain sinulla on pääsy Samsung Galaxy Note 7 -puhelimeesi. Puhelimessa on huippulaadukas 12 megapikselin takakamera sekä 5 megapikselin etukamera.

Samsung Galaxy Note 7 kuoret lisäävät tyylikkyyttä tähän Android käyttöjärjestelmää hyödyntävään puhelimeen. Samsung Galaxy Note 7 kuoret ovat edullinen ja helppo tapa pidentää puhelimen käyttöikää, sillä ne suojaavat puhelinta rikkoontumiselta. Samsung Galaxy Note 7 kuoret asetetaan puhelimen oman rungon päälle, eivätkä kuoret siis korvaa puhelimen alkuperäisiä kuoria. Samsung Galaxy Note 7 kuoret on helppo asettaa paikoilleen ja vaihtaa, jolloin ne suojaavat puhelinta kaikilta sivuilta sekä takaa. Monet kuoret nousevat hieman myös näytön reunan yläpuolelle suojaten näyttöä pudotustilanteissa. Kuoria on erilaisia, mutta pääsääntöisesti kuoret pitävät Samsung Galaxy Note 7 puhelimen ohuena ja slimminä, eikä laitteesta tule liian paksu tai muuten huonon muotoinen. Kuoret parantavat Samsung Galaxy Note 7 puhelimen iskunkestävyyttä merkittävästi, etenkin jos niitä käytetään yhdessä näyttöä suojaavan näytön suojalasin kanssa, koska tällöin puhelin kestää arjen pienemmät, ja vähän suuremmatkin, kolhut ilman että laitetta tai näyttöä tarv

Hyödynnä alekoodi

Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

Lunasta koodi

Arvostele meidät

Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

Arvostele!

Kysymyksiä?

Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

Ota yhteyttä