Galaxy J5 Flip Cover kotelot

Samsung Galaxy J5 flip cover kotelot suojaavat puhelimen joka puolelta ja pitävät sen silti ohuena. Aseta Samsung Galaxy J5 puhelin kiinni flip cover kotelon takaosaan ja käännä kansiläppä suojaamaan puhelimesi näyttöä. Näppäinten, liitäntöjen ja kameran käyttö onnistuu vaivattomasti kotelon ollessa paikoillaan. Toimitamme tilaukset 1-2 arkipäivän sisällä - 0€ toimituskulut!

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse
    Lue lisää

    Samsung Galaxy J5 Flip Cover Kotelot

    Samsung Galaxy J5 -puhelin on kevyt ja superohut, mutta mistään ominaisuuksista ei ole tingitty. Nopeasti aktivoituva Samsung Galaxy J5 kamera ja valoherkkä objektiivi, hauskat selfie-ominaisuudet ja salama sekä etu- että takakamerassa takaavat onnistuneet kuvat tilanteessa kuin tilanteessa. Äärimmäisellä virransäästötilalla saat tiukoissa paikoissa säästettyä hyvin Samsung Galaxy J5 puhelimen akkua, tehokas prosessori takaa monien toimintojen yhtäaikaisen tekemisen ja 5 tuuman Super AMOLED -näyttö tarkentaa kaiken puhelimesi näytöllä olevan huippuunsa. Samsung Galaxy J5 on kooltaan 142,1 x 71,8 x 7,9 mm ja painoltaan 146 grammainen puhelin, joka on varmasti mieluisa laite, jopa kaikkein vaativimmallekin teknologianiilolle.

    Samsung Galaxy J5 flip cover kotelot lisäävät tyylikkyyttä tähän Android käyttöjärjestelmää hyödyntävään puhelimeen. Samsung Galaxy J5 flip cover kotelot ovat oiva tapa pidentää puhelimen käyttöikää, sillä ne suojaavat puhelinta rikkoontumiselta. Samsung Galaxy J5 flip cover kotelot toimivat kuten kansio: puhelin asetetaan paikoilleen ja kansiläppä taittuu puhelimen näytön päälle, mikä on helppo kääntää auki käytettäessä puhelimen näyttöä. Samsung Galaxy J5 kiinnitetään tyypillisesti flip cover kotelon kovamuovisten reunuksien väliin tai pehmeään tpu geeliseen kehikkoon. Flip cover kotelot suojaavat Samsung Galaxy J5 joka puolelta: edestä, takaa, sivuilta, ylhäältä ja alhaalta. Samsung Galaxy J5 on hyvä suojata joka puolelta, koska tällöin puhelimen iskunkestävyys paranee huomattavasti, eikä uutta puhelinta tai näyttöä tarvitse pienimpien, tai vähän suurempienkaan, kolhujen jälkeen olla vaihtamassa. Näyttö on Samsung Galaxy J5 puhelimen herkin kohta, joten flip cover kotelo antaa sille hyvän suojan, etenkin käytettäessä yhtä aikaa suojalasin kanssa. Sams

    Hyödynnä alekoodi

    Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

    Lunasta koodi

    Arvostele meidät

    Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

    Arvostele!

    Kysymyksiä?

    Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

    Ota yhteyttä