Galaxy J5 Autoilutarvikkeet

Samsung Galaxy J5 autoilutarvikkeet helpottavat puhelimen käyttöä etenkin ajettaessa autoa, sillä voit puhua esimerkiksi handsfreehen, pitää navigaattoriasi puhelimen autotelineessä ja ladata laitettasi autossa olevasta pistokkeesta. Samsung Galaxy J5 autoilutarvikkeet paitsi helpottavat autoiltaessa, myös lisäävät turvallisuutta merkittävästi, koska voit pitää molemmat kädet ratissa. Toimitamme tilaukset 1-2 arkipäivän sisällä - 0€ toimituskulut!
Lue lisää

Samsung Galaxy J5 Autoilutarvikkeet

Samsung Galaxy J5 -puhelin on kevyt ja superohut, mutta mistään ominaisuuksista ei ole tingitty. Nopeasti aktivoituva Samsung Galaxy J5 kamera ja valoherkkä objektiivi, hauskat selfie-ominaisuudet ja salama sekä etu- että takakamerassa takaavat onnistuneet kuvat tilanteessa kuin tilanteessa. Äärimmäisellä virransäästötilalla saat tiukoissa paikoissa säästettyä hyvin Samsung Galaxy J5 puhelimen akkua, tehokas prosessori takaa monien toimintojen yhtäaikaisen tekemisen ja 5 tuuman Super AMOLED -näyttö tarkentaa kaiken puhelimesi näytöllä olevan huippuunsa. Samsung Galaxy J5 on kooltaan 142,1 x 71,8 x 7,9 mm ja painoltaan 146 grammainen puhelin, joka on varmasti mieluisa laite, jopa kaikkein vaativimmallekin teknologianiilolle.

Samsung Galaxy J5 autoilutarvikkeet helpottavat puhelimen käyttöä autoiltaessa. Jotta voisit ottaa maksimaalisen hyödyn irti Samsung Galaxy J5 puhelimestasi, niin tarvitset sen kanssa monenlaisia autoilutarvikkeita esim. autotelineen, autolaturin ja handsfree kuulokkeen. Autoilutarvikkeet ovat yksinkertaisia laitteita, jotka helpottavat arkea. Autoteline on jokaisen autoilijan perus autoilutarvike, jolla kiinnität Samsung Galaxy J5 puhelimen näppärästi auton tuulilasiin, ilmastointiritilään tai kojelautaan. Autoilutarvikkeista autoteline on helppo kiinnittää mihin tahansa autoon ja Samsung Galaxy J5 puhelimen asettaminen paikoilleen on myös helppoa. Autotelineet sopivat Samsung Galaxy J5 puhelimeen ja niitä on saatavana monen värisinä: mustana, valkoisen, vihreänä ja pinkkinä. Valitse pitkävartinen Flex 12, pienikokoinen Ghost tai jotain siltä väliltä, joka sopii parhaiten käyttötarkoitukseesi Samsung Galaxy J5 autoilutarvikkeeksi. Joidenkin autotelineiden avulla saat kiinnitettyä Samsung Galaxy J5 puhelimen takapenkkiläisten iloksi esimerkiksi niskatyynyihin.

Samsung Galaxy J5 autolaturi on jokaisen autoilijan tärkein autoilutarvike, sillä sen avulla lataat puhelimesi akun täyteen ajomatkan aikana. Auton pistokkeeseen eli

Hyödynnä alekoodi

Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

Lunasta koodi

Arvostele meidät

Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

Arvostele!

Kysymyksiä?

Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

Ota yhteyttä