Galaxy J5 (2016) Urheilu & Ulkoilu

Samsung Galaxy J5 (2016) puhelimen kanssa liikkuva ihminen tarvitsee avukseen urheilu- ja ulkoilutuotteita, jotka helpottavat laitteen kuljettamista mukana kaikista eksoottisimpiinkin paikkoihin. Urheilu- ja ulkoilutuotteet kuljettavat Apple iPhone puhelimesi vyötäröllä, käsivarressa tai polkupyörässä, joten pysyt koko ajan kartalla, missä olet menossa, eikä roiskeetkaan ole ongelmana. Toimitamme tilaukset 1-2 arkipäivän sisällä - 0€ toimituskulut!
Lue lisää

Samsung Galaxy J5 (2016) Urheilu ja Ulkoilu

Samsung Galaxy J5 (2016) on edullinen puhelin erityisesti kuvaajille. 13 megapikselin takakamera ja 5 megapikselin etukamera takaavat terävät maisema- ja selfiekuvat, jotka on helppo jakaa esimerkiksi sosiaaliseen mediaan käden käänteessä. Uudistunut muotoilu on miellyttävän pyöreää ja istuu erinomaisesti käteen. Samsung Galaxy J5 (2016) puhelimen 5.2 tuuman Super AMOLED -näyttö on tarkka, kirkas ja värikäs. MicroSD-muistikorttipaikalla laajennat tallennustilaa jopa 128 gigatavuun asti. Ulkoisilta mitoiltaan 145.8 x 72.3 x 8.1 mm ja 159 g painavan Samsung Galaxy J5 (2016) mallimerkintä on J510FN. Samsung Galaxy J5 (2016) puhelimessa on upean pyöreää tyyliä ja tehokasta suorituskykyä jokaiselle mobiililaitekäyttäjälle.

Samsung Galaxy J5 (2016) urheilu- ja ulkoilutuotteet helpottavat puhelimen käyttöä ja mukanaoloa urheilu- ja ulkoilutilanteissa. Urheiltaessa ja ulkoiltaessa Samsung Galaxy J5 (2016) puhelin on hyvä pitää mukana, koska siitä voi kuunnella musiikkia tai mitata kuljettua matkaa. Jotta puhelinta saisi kuljetettua kätevästi mukana tarvitsee jokainen moderni Samsung Galaxy J5 (2016) käyttäjä urheiluun ja ulkoiluun soveltuvia lisätarvikkeita, kuten urheilukuulokkeet, käsivarsikotelon, puhelimen polkupyörätelineen, vyötärölle asetettavan juoksuvyön tai vesitiiviin puhelinpussin.

Samsung Galaxy J5 (2016) yhteensopivat urheilukuulokkeet voivat olla langattomat bluetooth tai langalliset kuulokkeet. Tärkeintä on, että Samsung Galaxy J5 (2016) urheilukuulokkeet pysyvät paikallaan koko urheilusuorituksen ajan. Usein urheilukuulokkeissa on korvien taakse menevät sangat, jotka helpottavat niiden paikallaan pysymistä. Käsivarsikotelo kiinnitetään tarrakiinnityksellä olkavarteen ja se pitää Samsung Galaxy J5 (2016) puhelimen jämäkästi paikallaan, niin lenkin kuin pyöräilynkin aikana. Samsung Galaxy J5 (2016) on helppo asettaa käsivarsikoteloon, vaikka suojakuorenkin kanssa. Pyö

Hyödynnä alekoodi

Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

Lunasta koodi

Arvostele meidät

Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

Arvostele!

Kysymyksiä?

Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

Ota yhteyttä