Galaxy J3 (2016) Urheilu & Ulkoilu

Samsung Galaxy J3 (2016) puhelimen kanssa liikkuva ihminen tarvitsee avukseen urheilu- ja ulkoilutuotteita, jotka helpottavat laitteen kuljettamista mukana kaikista eksoottisimpiinkin paikkoihin. Urheilu- ja ulkoilutuotteet kuljettavat Apple iPhone puhelimesi vyötäröllä, käsivarressa tai polkupyörässä, joten pysyt koko ajan kartalla, missä olet menossa, eikä roiskeetkaan ole ongelmana. Toimitamme tilaukset 1-2 arkipäivän sisällä - 0€ toimituskulut!
Lue lisää

Samsung Galaxy J3 (2016) Urheilu ja Ulkoilu

Samsung Galaxy J3 (2016) älypuhelimen pyöristettyjen kulmien ja selkeän muotoilun ansiosta puhelin istuu hyvin käteen. Älypuhelimessa yksityiskohtaisen tarkka 5 tuuman AMOLED-näyttö ja nopeasti aktivoituva kamera, joka tarjoaa helpot kuvausominaisuudet. Samsung Galaxy J3 (2016) puhelimessa on 8 megapikselin kamera takakannessa ja 5 megapikselin kamera etukannessa, joiden avulla otat korkealuokkaisia kuvia kaikissa tilanteissa. Takakannen kamera aktivoituu nopeasti, joten yksikään tärkeä hetki ei jää ikuistamatta. Samsung Galaxy J3 (2016) on varustettu irrotettavalla 2600 mAh akulla, jossa riittää virtaa koko päivän käyttöön. Samsung Galaxy J3 (2016) puhelin on kooltaan vain 142.3 x 71 x 7.9 mm ja 138 grammaa.

Samsung Galaxy J3 (2016) urheilu- ja ulkoilutuotteet helpottavat puhelimen käyttöä ja mukanaoloa urheilu- ja ulkoilutilanteissa. Urheiltaessa ja ulkoiltaessa Samsung Galaxy J3 (2016) puhelin on hyvä pitää mukana, koska siitä voi kuunnella musiikkia tai mitata kuljettua matkaa. Jotta puhelinta saisi kuljetettua kätevästi mukana tarvitsee jokainen moderni Samsung Galaxy J3 (2016) käyttäjä urheiluun ja ulkoiluun soveltuvia lisätarvikkeita, kuten urheilukuulokkeet, käsivarsikotelon, puhelimen polkupyörätelineen, vyötärölle asetettavan juoksuvyön tai vesitiiviin puhelinpussin.

Samsung Galaxy J3 (2016) yhteensopivat urheilukuulokkeet voivat olla langattomat bluetooth tai langalliset kuulokkeet. Tärkeintä on, että Samsung Galaxy J3 (2016) urheilukuulokkeet pysyvät paikallaan koko urheilusuorituksen ajan. Usein urheilukuulokkeissa on korvien taakse menevät sangat, jotka helpottavat niiden paikallaan pysymistä. Käsivarsikotelo kiinnitetään tarrakiinnityksellä olkavarteen ja se pitää Samsung Galaxy J3 (2016) puhelimen jämäkästi paikallaan, niin lenkin kuin pyöräilynkin aikana. Samsung Galaxy J3 (2016) on helppo asettaa käsivarsikoteloon, vaikka suojakuorenkin kanssa. Pyöräiltäessä puhelime

Hyödynnä alekoodi

Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

Lunasta koodi

Arvostele meidät

Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

Arvostele!

Kysymyksiä?

Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

Ota yhteyttä