Samsung Galaxy J3 (2016) kuoret

Samsung Galaxy J3 (2016) kuoret on tehty suojaamaan laitetta pahimmilta iskuilta ja osumilta, minkä vuoksi laitteesi elinikä pitenee merkittävästi. Enää ei tarvitse huolehtia niin tarkasti, miten puhelinta käsittelee, sillä puhelin kestää huomattavasti paremmin verrattuna aikaisempaan. Löydä itsellesi sopivat Samsung Galaxy J3 (2016) kuoret ja tee sinun sekä parhaan teknologisen ystäväsi suhteesta entistä pidempikestoinen. Suurin osa valitsee Samsung Galaxy J3 (2016) kuoret, joissa voi kuljettaa pankkikortteja ja seteleitä mukana kaikkialle, ilman että mukaan tarvitsisi erillistä lompakkoa. Myös ohuesta ja pehmeästä TPU geelistä valmistetut Samsung Galaxy J3 (2016) kuoret ovat suosittu valinta. Toimitamme tilaamasi Samsung Galaxy J3 (2016) kuoret nopeasti ja toimituskulut ovat sinulle ilmaiset!

Galaxy J3 (2016)

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse
    Lue lisää

    Samsung Galaxy J3 (2016) Puhelimen Kuoret

    Samsung Galaxy J3 (2016) älypuhelimen pyöristettyjen kulmien ja selkeän muotoilun ansiosta puhelin istuu hyvin käteen. Älypuhelimessa yksityiskohtaisen tarkka 5 tuuman AMOLED-näyttö ja nopeasti aktivoituva kamera, joka tarjoaa helpot kuvausominaisuudet. Samsung Galaxy J3 (2016) puhelimessa on 8 megapikselin kamera takakannessa ja 5 megapikselin kamera etukannessa, joiden avulla otat korkealuokkaisia kuvia kaikissa tilanteissa. Takakannen kamera aktivoituu nopeasti, joten yksikään tärkeä hetki ei jää ikuistamatta. Samsung Galaxy J3 (2016) on varustettu irrotettavalla 2600 mAh akulla, jossa riittää virtaa koko päivän käyttöön. Samsung Galaxy J3 (2016) puhelin on kooltaan vain 142.3 x 71 x 7.9 mm ja 138 grammaa, joten se on hieman suurempikokoinen verrattuna samaan aikaan julkaistuun Galaxy J1 (2016) puhelimeen.

    Samsung Galaxy J3 (2016) kuoret lisäävät tyylikkyyttä tähän Android käyttöjärjestelmää hyödyntävään puhelimeen. Samsung Galaxy J3 (2016) kuoret ovat edullinen ja helppo tapa pidentää puhelimen käyttöikää, sillä ne suojaavat puhelinta rikkoontumiselta. Samsung Galaxy J3 (2016) kuoret asetetaan puhelimen oman rungon päälle, eivätkä kuoret siis korvaa puhelimen alkuperäisiä kuoria. Samsung Galaxy J3 (2016) kuoret on helppo asettaa paikoilleen ja vaihtaa, jolloin ne suojaavat puhelinta kaikilta sivuilta sekä takaa. Monet kuoret nousevat hieman myös näytön reunan yläpuolelle suojaten näyttöä pudotustilanteissa. Kuoria on erilaisia, mutta pääsääntöisesti kuoret pitävät Samsung Galaxy J3 (2016) puhelimen ohuena ja slimminä, eikä laitteesta tule liian paksu tai muuten huonon muotoinen. Kuoret parantavat Samsung Galaxy J3 (2016) puhelimen iskunkestävyyttä merkittävästi, etenkin jos niitä käytetään yhdessä näyttöä suojaavan näytön suojalasin kans

    Hyödynnä alekoodi

    Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

    Lunasta koodi

    Arvostele meidät

    Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

    Arvostele!

    Kysymyksiä?

    Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

    Ota yhteyttä