Galaxy J1 (2016) Johdot, Kaapelit ja Laturit

Samsung Galaxy J1 (2016) Micro-USB kaapelin avulla lataat ja synkronoit puhelimesi kätevästi. Toisessa päässä kaapelia on Samsung Galaxy J1 (2016) puhelimen kanssa yhteensopiva liitinpää ja toisessa ns. normaaliin usb-liittimeen sopiva liitinpää, joten sen voi kiinnittää tietokoneeseen tai verkkolaturiin. Saatavilla on 1-3 metrin mittaisia kaapeleita. Toimitamme tilaukset 1-2 arkipäivän sisällä - 0€ toimituskulut!
Lue lisää

Samsung Galaxy J1 (2016) Johdot, Kaapelit ja Laturit

Samsung Galaxy J1 (2016) puhelin on tyylikäs uutuus. Koe miten muotoilu ja toimivuus yhdistyvät upeasti – pyöristetyt kulmat ja ohut muoto. Koe miten kevyeltä Samsung Galaxy J1 (2016) tuntuu kädessäsi, se myös istuu käteen suorastaan loistavasti. Samsung Galaxy J1 (2016) puhelin tunnistaa kämmenen liikkeet (Palm Selfie), joten voit helposti ottaa kuvan oikealla hetkellä helpolla liikkeellä. Jos et aio ottaa selfie-kuvaa, voit painaa mistä tahansa kohdasta näytöltä (Tap to Take Pics), etkä joudu etsimään suljinpainiketta. Samsung Galaxy J1 (2016) on 4,5” näytöllä varustettu 132.6 x 69.3 x 8.9 mm kokoinen ja 131 g painava puhelin.

Samsung Galaxy J1 (2016) Micro-USB kaapelit mahdollistavat puhelimesi lataamisen ja synkronoinnin. Samsung Galaxy J1 (2016) Micro-USB kaapelit on tehty kahta tehtävää varten: laitteen lataamista ja synkronointia langallisesti esimerkiksi tietokoneen kanssa. Samsung Galaxy J1 (2016) Micro-USB kaapeleissa on kaikissa Samsung Galaxy J1 (2016) yhteensopiva Micro-USB liitin, jonka voit liittää puhelimeesi ja toisen pään usb-liittimen voit liittää tavalliseen usb-porttiin, joita on esimerkiksi tietokoneissa ja verkkolatureissa. Samsung Galaxy J1 (2016) Micro-USB kaapeleita ei ole koskaan liikaa, sillä yleensä ne tuppaavat unohtumaan erilaisiin paikkoihin.

Samsung Galaxy J1 (2016) Micro-USB kaapelit ovat pituudeltaan yhdestä kolmeen metriä ja niissä on olemassa erilaisia pintamateriaaleja ja värejä. Lyhimmät Micro-USB kaapelit ovat pituudeltaan vain muutaman kymmenen senttiä, kun pisimmät Micro-USB kaapelit ovat pituudeltaan kolme metriä. Kestävimmät Samsung Galaxy J1 (2016) Micro-USB kaapelit on pinnoitettu kangaspinnoitteella, mikä kestää erinomaisesti taittelua ja kulutusta. Muovipinnoitteiset Samsung Galaxy J1 (2016) Micro-USB kaapelit ovat hyviä perus kaapeleita ja toimivat moitteettomasti. Samsung Galaxy J1 (2016) Micro-USB kaapeleita on saatavilla monissa eri väreissä, joista kuitenkin mustat ja valkois

Hyödynnä alekoodi

Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

Lunasta koodi

Arvostele meidät

Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

Arvostele!

Kysymyksiä?

Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

Ota yhteyttä