Galaxy J1 (2016) Autoilutarvikkeet

Samsung Galaxy J1 (2016) autoilutarvikkeet helpottavat puhelimen käyttöä etenkin ajettaessa autoa, sillä voit puhua esimerkiksi handsfreehen, pitää navigaattoriasi puhelimen autotelineessä ja ladata laitettasi autossa olevasta pistokkeesta. Samsung Galaxy J1 (2016) autoilutarvikkeet paitsi helpottavat autoiltaessa, myös lisäävät turvallisuutta merkittävästi, koska voit pitää molemmat kädet ratissa. Toimitamme tilaukset 1-2 arkipäivän sisällä - 0€ toimituskulut!
Lue lisää

Samsung Galaxy J1 (2016) Autoilutarvikkeet

Samsung Galaxy J1 (2016) puhelin on tyylikäs uutuus. Koe miten muotoilu ja toimivuus yhdistyvät upeasti – pyöristetyt kulmat ja ohut muoto. Koe miten kevyeltä Samsung Galaxy J1 (2016) tuntuu kädessäsi, se myös istuu käteen suorastaan loistavasti. Samsung Galaxy J1 (2016) puhelin tunnistaa kämmenen liikkeet (Palm Selfie), joten voit helposti ottaa kuvan oikealla hetkellä helpolla liikkeellä. Jos et aio ottaa selfie-kuvaa, voit painaa mistä tahansa kohdasta näytöltä (Tap to Take Pics), etkä joudu etsimään suljinpainiketta. Samsung Galaxy J1 (2016) on 4,5” näytöllä varustettu 132.6 x 69.3 x 8.9 mm kokoinen ja 131 g painava puhelin.

Samsung Galaxy J1 (2016) autoilutarvikkeet helpottavat puhelimen käyttöä autoiltaessa. Jotta voisit ottaa maksimaalisen hyödyn irti Samsung Galaxy J1 (2016) puhelimestasi, niin tarvitset sen kanssa monenlaisia autoilutarvikkeita esim. autotelineen, autolaturin ja handsfree kuulokkeen. Autoilutarvikkeet ovat yksinkertaisia laitteita, jotka helpottavat arkea. Autoteline on jokaisen autoilijan perus autoilutarvike, jolla kiinnität Samsung Galaxy J1 (2016) puhelimen näppärästi auton tuulilasiin, ilmastointiritilään tai kojelautaan. Autoilutarvikkeista autoteline on helppo kiinnittää mihin tahansa autoon ja Samsung Galaxy J1 (2016) puhelimen asettaminen paikoilleen on myös helppoa. Autotelineet sopivat Samsung Galaxy J1 (2016) puhelimeen ja niitä on saatavana monen värisinä: mustana, valkoisen, vihreänä ja pinkkinä. Valitse pitkävartinen Flex 12, pienikokoinen Ghost tai jotain siltä väliltä, joka sopii parhaiten käyttötarkoitukseesi Samsung Galaxy J1 (2016) autoilutarvikkeeksi. Joidenkin autotelineiden avulla saat kiinnitettyä Samsung Galaxy J1 (2016) puhelimen takapenkkiläisten iloksi esimerkiksi niskatyynyihin.

Samsung Galaxy J1 (2016) autolaturi on jokaisen autoilijan tärkein autoilutarvike, sillä sen avulla lataat puhelimesi akun täyteen ajomatkan aikana. Auton pistokkeeseen eli tupakansytyttimeen, l

Hyödynnä alekoodi

Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

Lunasta koodi

Arvostele meidät

Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

Arvostele!

Kysymyksiä?

Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

Ota yhteyttä