Samsung Galaxy J1 (2016) kuoret

Samsung Galaxy J1 (2016) kuoret asetetaan puhelimen varsinaisen taustakuoren päälle, jolloin se antaa maksimaalisen suojan laitteelle pelastaen sen parhaassa tapauksessa täydelliseltä tuhoutumiselta. Täydellisesti paikoilleen asettuvat Samsung Galaxy J1 (2016) kuoret eivät haittaa laitteen normaalia käyttöä pätkääkään. Sen sijaan Samsung Galaxy J1 (2016) kuoret tekevät luurin käyttämisestä aikaisempaa turvallisempaa, kun sinun ei tarvitse huolehtia sen hajoamisesta. Samsung Galaxy J1 (2016) kuoret tuovat puhelimeesi myös uudenlaisia värejä ja tyylejä. Valitse esimerkiksi nahkainen kotelo tai pehmeästä TPU geelistä valmistettu suojakuori, niin saat myös täysin uudenlaisen tuntuman ja otteen puhelimesi pinnasta. Samsung Galaxy J1 (2016) kuoret toimitetaan ilman toimituskuluja nopeasti 1-3 arkipäivässä suoraan kotiin omaan postilaatikkoosi.

Galaxy J1 (2016)

Lue lisää

Samsung Galaxy J1 (2016) Puhelimen Kuoret

Samsung Galaxy J1 (2016) puhelin on tyylikäs uutuus. Koe miten muotoilu ja toimivuus yhdistyvät upeasti – pyöristetyt kulmat ja ohut muoto. Koe miten kevyeltä Samsung Galaxy J1 (2016) tuntuu kädessäsi, se myös istuu käteen suorastaan loistavasti. Samsung Galaxy J1 (2016) puhelin tunnistaa kämmenen liikkeet (Palm Selfie), joten voit helposti ottaa kuvan oikealla hetkellä helpolla liikkeellä. Jos et aio ottaa selfie-kuvaa, voit painaa mistä tahansa kohdasta näytöltä (Tap to Take Pics), etkä joudu etsimään suljinpainiketta. Samsung Galaxy J1 (2016) on 4,5” näytöllä varustettu 132.6 x 69.3 x 8.9 mm kokoinen ja 131 g painava puhelin.

Samsung Galaxy J1 (2016) kuoret lisäävät tyylikkyyttä tähän Android käyttöjärjestelmää hyödyntävään puhelimeen. Samsung Galaxy J1 (2016) kuoret ovat edullinen ja helppo tapa pidentää puhelimen käyttöikää, sillä ne suojaavat puhelinta rikkoontumiselta. Samsung Galaxy J1 (2016) kuoret asetetaan puhelimen oman rungon päälle, eivätkä kuoret siis korvaa puhelimen alkuperäisiä kuoria. Samsung Galaxy J1 (2016) kuoret on helppo asettaa paikoilleen ja vaihtaa, jolloin ne suojaavat puhelinta kaikilta sivuilta sekä takaa. Monet kuoret nousevat hieman myös näytön reunan yläpuolelle suojaten näyttöä pudotustilanteissa. Kuoria on erilaisia, mutta pääsääntöisesti kuoret pitävät Samsung Galaxy J1 (2016) puhelimen ohuena ja slimminä, eikä laitteesta tule liian paksu tai muuten huonon muotoinen. Kuoret parantavat Samsung Galaxy J1 (2016) puhelimen iskunkestävyyttä merkittävästi, etenkin jos niitä käytetään yhdessä näyttöä suojaavan näytön suojalasin kanssa, koska tällöin puhelin kestää arjen pienemmät, ja vähän suuremmatkin, kolhut ilman että laitetta tai näyttöä tarvitsisi vaihtaa. Samsung Galaxy J1 (2016) kuoret suojaavat laitetta

Hyödynnä alekoodi

Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

Lunasta koodi

Arvostele meidät

Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

Arvostele!

Kysymyksiä?

Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

Ota yhteyttä