Galaxy J1

Samsung Galaxy J1 kuoret ovat paitsi suojaavat, parhaimmillaan myös erittäin tyylikkäät ja monikäyttöiset. Iskunkestävyys olisi loistava ominaisuus mihin tahansa puhelimeen, mutta onneksi Samsung Galaxy J1 kuoret tekevät saman asian ja paljon muutakin. Mikäpä olisikaan turhauttavampaa kuin rikkinäinen älypuhelin, koska sillä ei tee yhtikäs mitään. Onneksi tämän voi ehkäistä helposti hankkimalla Samsung Galaxy J1 kuoret, joita on saatavissa monissa upeissa väreissä: mustana, valkoisena, sinisenä, punaisena, pinkkinä, ruskeana… Samsung Galaxy J1 kuoret on valmistettu myös monista erilaisista materiaaleista, jotka tuntuvat kädessä oikein miellyttäviltä, valitsit sitten nahan tai pehmeän geelimateriaalin. Toimitamme kaikki Samsung Galaxy J1 kuoret ja muut tarvikkeet nopeasti 1-2 arkipäivän kuluessa tilauksesta, eikä postikuluja ole eli toimituskulut ovat 0€!

Galaxy J1

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse
    Lue lisää

    Samsung Galaxy J1 Puhelimen Kuoret

    Samsung Galaxy J1 on oivallinen valinta hintatietoiselle älypuhelimen käyttäjälle, sillä tässä paketissa on tyyliä ja käytettävyyttä kaikkien tarpeisiin! Puhelin on varusteltu kaikilla tarpeellisilla toiminnoilla, jotka takaavat erinomaisen jokapäiväisen käyttökokemuksen laitteen kanssa. Samsung Galaxy J1 puhelimessa on kuitenkin myös kalliimmista laitteista tuttuja ominaisuuksia, kuten erittäin tehokas virransäästötila. Samsung Galaxy J1:n 5 Mp:n kamerassa on salama, jonka avulla saat kirkkaita ja teräviä kuvia myös hieman hämärässä tai pimeässä. Voit katsella kuvia ja videoita puhelimen 4,3 tuuman WVGA-näytöltä. Samsung Galaxy J1 on kooltaan vain 129 x 68,2 x 8,9 mm kokoinen, joten se sopii mihin tahansa taskuun.

    Samsung Galaxy J1 kuoret lisäävät tyylikkyyttä tähän Android käyttöjärjestelmää hyödyntävään puhelimeen. Samsung Galaxy J1 kuoret ovat edullinen ja helppo tapa pidentää puhelimen käyttöikää, sillä ne suojaavat puhelinta rikkoontumiselta. Samsung Galaxy J1 kuoret asetetaan puhelimen oman rungon päälle, eivätkä kuoret siis korvaa puhelimen alkuperäisiä kuoria. Samsung Galaxy J1 kuoret on helppo asettaa paikoilleen ja vaihtaa, jolloin ne suojaavat puhelinta kaikilta sivuilta sekä takaa. Monet kuoret nousevat hieman myös näytön reunan yläpuolelle suojaten näyttöä pudotustilanteissa. Kuoria on erilaisia, mutta pääsääntöisesti kuoret pitävät Samsung Galaxy J1 puhelimen ohuena ja slimminä, eikä laitteesta tule liian paksu tai muuten huonon muotoinen. Kuoret parantavat Samsung Galaxy J1 puhelimen iskunkestävyyttä merkittävästi, etenkin jos niitä käytetään yhdessä näyttöä suojaavan näytön suojalasin kanssa, koska tällöin puhelin kestää arjen pienemmät, ja vähän suuremmatkin, kolhut ilman että laitetta tai näytt&o

    Hyödynnä alekoodi

    Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

    Lunasta koodi

    Arvostele meidät

    Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

    Arvostele!

    Kysymyksiä?

    Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

    Ota yhteyttä