Galaxy Core Prime Varavirta

Samsung Galaxy Core Prime varavirtalähde voimapankki on oiva apuväline, mikäli tarvitset puhelimen akkuun lisää virtaa. Varavirtalähde voimapankkia on helppo kuljettaa Samsung Galaxy Core Prime puhelimen kanssa joko taskussa, laukussa tai repussa, sillä ne ovat pienikokoisia laitteita. Lataa puhelimesi täyteen missä tahansa, liikkeessä tai paikallaan. Toimitamme tilaukset 1-2 arkipäivän sisällä - 0€ toimituskulut!
Lue lisää

Samsung Galaxy Core Prime Varavirta Voimapankit

Samsung Galaxy Core Prime älypuhelimessa on 4.5 tuuman TFT -näyttö, 5 megapikselin kamera, NFC-yhteys, WiFi ja Android 4.4 KitKat käyttöjärjestelmä. Käyttöjärjestelmä takaa, että jokainen Samsung Galaxy Core Prime käyttäjä voi räätälöidä omasta laitteestaan mieluisan, koska Googlen Play kaupasta on mahdollista ladata lähes rajaton määrä erilaisia sovelluksia eli appeja. Pieni laite on siis ladattu täyteen huippuluokan ominaisuuksia, jotka ovat tärkeitä kaikille käyttäjille. Samsung Galaxy Core Prime on kooltaan 131 x 68 x 8,8 mm ja se painaa 131 grammaa. Samsung Galaxy Core Prime puhelimen näytössä on 480 x 800 pikseliä, joten mobiiliselaaminen onnistuu hyvällä tarkkuudella.

Kun Samsung Galaxy Core Prime puhelimestasi loppuu akku, on varavirtalähde voimapankki oiva pelastus. Samsung Galaxy Core Prime varavirtalähde voimapankki on yksinkertainen ja näppärä tapa saada laitteeseesi lisää virtaa oman akun loppuessa. Varavirtalähde voimapankki on helppo ottaa mukaan mihin tahansa, koska sen sujauttaa helposti taskuun, laukkuun tai reppuun. Samsung Galaxy Core Prime puhelimen varavirtalähde voimapankki yhdistetään tavallisella latauskaapelilla puhelimeen, painetaan varavirtalähde voimapankki päälle ja nautitaan taas hetki pidempään puhelimen käytöstä. Varavirtalähde voimapankki ladataan paketin mukana tulevalla latauskaapelilla esimerkiksi verkkovirrasta tai usb-portista. Varavirtalähde voimapankissa voi käyttää Samsung Galaxy Core Prime latauskaapelia, paketissa mukana olevaa kaapelia tai ihan mitä tahansa muutakin yhteensopivaa kaapelia.

Samsung Galaxy Core Prime varavirtalähde voimapankit ovat eri kokoisia ulkoisilta mitoiltaan, teholtaan ja eri värisiä. Pienimmät Samsung Galaxy Core Prime varavirtalähde voimapankit alkavat noin 2000 mAh koosta ja suurimmat ovat yli 10000 mAh. Pienimmillä varavirtalähde voimapankeilla lataat Samsung Galaxy Core Prime puhelime

Hyödynnä alekoodi

Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

Lunasta koodi

Arvostele meidät

Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

Arvostele!

Kysymyksiä?

Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

Ota yhteyttä