Galaxy Core Prime Suojakuoret

Samsung Galaxy Core Prime suojakuoret suojaavat puhelimen kaikilta sivuilta ja takaa parantaen laitteen iskunkestävyyttä huomattavasti. Aseta Samsung Galaxy Core Prime puhelin kiinni joko pehmeäpintaiseen tai kovamuoviseen suojakuoreen ja pidä laitteesi mukavan ohuena. Näppäinten, liitäntöjen ja kameran käyttö onnistuu normaalisti kuorten ollessa paikoillaan. Toimitamme tilaukset 1-2 arkipäivän sisällä - 0€ toimituskulut!
Lue lisää

Samsung Galaxy Core Prime Suojakuoret

Samsung Galaxy Core Prime älypuhelimessa on 4.5 tuuman TFT -näyttö, 5 megapikselin kamera, NFC-yhteys, WiFi ja Android 4.4 KitKat käyttöjärjestelmä. Käyttöjärjestelmä takaa, että jokainen Samsung Galaxy Core Prime käyttäjä voi räätälöidä omasta laitteestaan mieluisan, koska Googlen Play kaupasta on mahdollista ladata lähes rajaton määrä erilaisia sovelluksia eli appeja. Pieni laite on siis ladattu täyteen huippuluokan ominaisuuksia, jotka ovat tärkeitä kaikille käyttäjille. Samsung Galaxy Core Prime on kooltaan 131 x 68 x 8,8 mm ja se painaa 131 grammaa. Samsung Galaxy Core Prime puhelimen näytössä on 480 x 800 pikseliä, joten mobiiliselaaminen onnistuu hyvällä tarkkuudella.

Samsung Galaxy Core Prime suojakuoret lisäävät tyylikkyyttä tähän Android käyttöjärjestelmää hyödyntävään puhelimeen. Samsung Galaxy Core Prime suojakuoret ovat edullinen ja helppo tapa pidentää puhelimen käyttöikää, sillä ne suojaavat puhelinta rikkoontumiselta. Samsung Galaxy Core Prime suojakuoret asetetaan puhelimen oman rungon päälle, eivätkä suojakuoret siis korvaa puhelimen alkuperäisiä kuoria. Samsung Galaxy Core Prime suojakuoret on helppo asettaa paikoilleen ja vaihtaa, jolloin ne suojaavat puhelinta kaikilta sivuilta sekä takaa. Monet suojakuoret nousevat hieman myös näytön reunan yläpuolelle suojaten näyttöä pudotustilanteissa. Suojakuoria on erilaisia, mutta pääsääntöisesti suojakuoret pitävät Samsung Galaxy Core Prime puhelimen ohuena ja slimminä, eikä laitteesta tule liian paksu tai muuten huonon muotoinen. Suojakuoret parantavat Samsung Galaxy Core Prime puhelimen iskunkestävyyttä merkittävästi, etenkin jos niitä käytetään yhdessä näyttöä suojaavan näytön suojalasin kanssa, koska tällöin puhelin kestää arjen pienemmät, ja väh

Hyödynnä alekoodi

Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

Lunasta koodi

Arvostele meidät

Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

Arvostele!

Kysymyksiä?

Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

Ota yhteyttä