Galaxy Ace 4 Johdot, Kaapelit ja Laturit

Samsung Galaxy Ace 4 Micro-USB kaapelin avulla lataat ja synkronoit puhelimesi kätevästi. Toisessa päässä kaapelia on Samsung Galaxy Ace 4 puhelimen kanssa yhteensopiva liitinpää ja toisessa ns. normaaliin usb-liittimeen sopiva liitinpää, joten sen voi kiinnittää tietokoneeseen tai verkkolaturiin. Saatavilla on 1-3 metrin mittaisia kaapeleita. Toimitamme tilaukset 1-2 arkipäivän sisällä - 0€ toimituskulut!
Lue lisää

Samsung Galaxy Ace 4 Johdot, Kaapelit ja Laturit

Samsung Galaxy Ace 4 on vain 121,4 x 62,9 x 10,8 mm ulkoisilta mitoiltaan, eikä se paina kun 123,8g. Voidaankin puhua hyvin kompaktista ja käteen sopivasta laitteesta. Vuoden 2014 kesällä julkaistu Samsung Galaxy Ace 4 puhelin on 4,0 tuuman näytöllä varustettu älypuhelin, jonka näytön tarkkuus on 480 x 800 pikseliä. Kaikki tarvittavat toiminnot siis onnistuu tällä näytöllä. Samsung Galaxy Ace 4 puhelin sisältää 5 megapikselin takakameran sekä vga etukameran, jolla otat tarvittaessa selfiet itsestäsi. Samsung Galaxy Ace 4 puhelimessa on 4 gigatavua sisäistä muistia, mutta sen määrää voi kasvattaa jopa 64 gigaan erillisellä microSD muistikortilla.

Samsung Galaxy Ace 4 Micro-USB kaapelit mahdollistavat puhelimesi lataamisen ja synkronoinnin. Samsung Galaxy Ace 4 Micro-USB kaapelit on tehty kahta tehtävää varten: laitteen lataamista ja synkronointia langallisesti esimerkiksi tietokoneen kanssa. Samsung Galaxy Ace 4 Micro-USB kaapeleissa on kaikissa Samsung Galaxy Ace 4 yhteensopiva Micro-USB liitin, jonka voit liittää puhelimeesi ja toisen pään usb-liittimen voit liittää tavalliseen usb-porttiin, joita on esimerkiksi tietokoneissa ja verkkolatureissa. Samsung Galaxy Ace 4 Micro-USB kaapeleita ei ole koskaan liikaa, sillä yleensä ne tuppaavat unohtumaan erilaisiin paikkoihin. Samsung Galaxy Ace 4 Micro-USB kaapelit ovat pituudeltaan yhdestä kolmeen metriä ja niissä on olemassa erilaisia pintamateriaaleja ja värejä.

Lyhimmät Micro-USB kaapelit ovat pituudeltaan vain muutaman kymmenen senttiä, kun pisimmät Micro-USB kaapelit ovat pituudeltaan kolme metriä. Kestävimmät Samsung Galaxy Ace 4 Micro-USB kaapelit on pinnoitettu kangaspinnoitteella, mikä kestää erinomaisesti taittelua ja kulutusta. Muovipinnoitteiset Samsung Galaxy Ace 4 Micro-USB kaapelit ovat hyviä perus kaapeleita ja toimivat moitteettomasti. Samsung Galaxy Ace 4 Micro-USB kaapeleita on saatavilla monissa eri väreissä, joista kuitenkin mustat ja valkois

Hyödynnä alekoodi

Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

Lunasta koodi

Arvostele meidät

Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

Arvostele!

Kysymyksiä?

Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

Ota yhteyttä