Samsung Galaxy A8+ kuoret

Samsung Galaxy A8+ kuoret pelastavat päiväsi aina tarpeen tullen. Kaikilla on joskus huono päivä ja asiat tipahtelevat käsistä lattialle ja tällöin on Samsung Galaxy A8+ laitteesi suuressa vaarassa. Kuoret suojaavat puhelintasi tiputuksia ja kolhuja vastaan sen tippuessa lattialle. Samsung Galaxy A8+ kuoret istuvat täydellisesti laitteesi päälle, joten sinun ei tarvitse kuin valita sinun käyttöön sopivin malli ja mieluisin väri. Mikä olisikaan helpompaa kuin tilata kuoret muutamalla klikkauksella suoraan netistä? Meiltä tilaamalla se onnistuu! Unohda pitkän työpäivän jälkeen väsyneenä kivijalkakauppojen kiertely ja sopivien kuorien etsiminen. Lisäksi toimitamme kaikki toimitukset 1-3 arkipäivässä ilman erillisiä postikuluja. Tervetuloa tutustumaan Samsung Galaxy A8+ kuorivalikoimaamme! 

Galaxy A8+

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse
    Lue lisää

    Samsung Galaxy A8+ kuoret – Kuoret eivät ole pelkkää suojausta varten

    Samsung Galaxy A8+ julkaistiin samaan aikaan ”pikkuveljensä” Samsung Galaxy A8 puhelimen kanssa. Mallia voidaankin kutsua pienellä varauksella vanhempien A3-sarjalaisten korvaajaksi. Jo nimensäkin mukaan on Samsung Galaxy A8+ kokonsa puolesta suurempi kuin pikkuveljensä A8. Suuren kokonsa vuoksi se on erityisen tärkeää suojata hyvin yhteensopivilla kuorilla, sillä mitä suurempi puhelin on, niin sitä helpommin se käsistä luiskahtaa käsistä. Ja vaikka puhelin ei olisikaan kokonsa puolesta suuri, niin on puhelin erittäin liukas ilman minkäänlaisia kuoria. Tässä voimme todeta, että Samsung Galaxy A8+ kuori ei toimi pelkästään suojana vaan se antaa myös loistavan pidon puhelimeen ja joillekin puhelimen ulkonäkö on tärkeää osana esimerkiksi asukokonaisuutta. Samsung Galaxy A8+ valikoimastamme löydät laajan valikoiman kuoria, jotta löydät juuri sinun tarkoitukseesi ja makuusi toimivimman vaihtoehdon!

    Samsung Galaxy A8+ kuoret – Lompakkosuojakotelo on hittituote

    Viime aikoina suuren suosion saavuttaneet lompakkomalliset Samsung Galaxy A8+ kuoret ovat erittäin kätevä vaihtoehto suojaukselle. Lompakkosuojakuoreen saat sujautettua tärkeimmät korttisi mukaan ja näin esimerkiksi kauppaan lähtiessä sinun ei tarvitse aina kantaa mukana lompakko. Lisäksi lompakkomallisten Samsung Galaxy A8+ kuorien näytön päälle tuleva läppä on erityisen kätevä puhelimesi ollessa laukussasi tai repussasi, sillä se suojaa näyttöä kolhuilta ja naarmuilta. Täytyy kuitenkin muistaa, että yleensä puhelimen tippuessa käsistä se tapahtuu puhelinta käytettäessä ja tällöin kuoren läppä on auki. Tämän vuoksi suos

    Hyödynnä alekoodi

    Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

    Lunasta koodi

    Arvostele meidät

    Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

    Arvostele!

    Kysymyksiä?

    Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

    Ota yhteyttä