Samsung Galaxy A7 kuoret

Samsung Galaxy A7 kuoret suojaavat arvokkaan puhelimen joka puolelta, joten ne lisäävät laitteesi käyttöikää merkittävästi. Valitse joka puolelta suojaavat lompakko tai flip case kuoret, tai reunukset ja taustan suojaavat suojakuoret. Nämä yhdessä näytön suojalasin kanssa pelastavat Samsung Galaxy A7 puhelimesi rikkoontumiselta. Toimitamme tilaukset 1-3 arkipäivän sisällä - 0€ toimituskulut!

Galaxy A7

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse
    Lue lisää

    Samsung Galaxy A7 Puhelimen Kuoret

    Samsung Galaxy A7 on älypuhelin viihteestä nauttivalle. Puhelimessa on monia hauskoja kuvaustoimintoja, veitsenterävä Full HD 5,5 tuuman 1080 x 1920 pikselin tarkkuuden Super AMOLED-näyttö ja metallirunko laadukkaalla tuntumalla. Samsung Galaxy A7 näyttää ja tuntuu upealta laitteelta. Pelaa, ota kuvia, jaa ja elämyksiä Samsung Galaxy A7 puhelimella kaikki on mahdollista ja some on lähempänä kuin koskaan aikaisemmin. Viiden megapikselin etukameralla selfiet onnistuvat loistavasti. Puhelimen takakameralla voi ottaa vielä korkearesoluutioisempia kuvia ja tallentaa mukavat hetket puhelimen kirjastoosi. Samsung Galaxy A7 puhelin on kooltaan 151 x 76.2 x 6.3 mm ja sen muotoiltu on taattua ja tyylikästä Samsungia.

    Samsung Galaxy A7 kuoret lisäävät tyylikkyyttä tähän Android käyttöjärjestelmää hyödyntävään puhelimeen. Samsung Galaxy A7 kuoret ovat edullinen ja helppo tapa pidentää puhelimen käyttöikää, sillä ne suojaavat puhelinta rikkoontumiselta. Samsung Galaxy A7 kuoret asetetaan puhelimen oman rungon päälle, eivätkä kuoret siis korvaa puhelimen alkuperäisiä kuoria. Samsung Galaxy A7 kuoret on helppo asettaa paikoilleen ja vaihtaa, jolloin ne suojaavat puhelinta kaikilta sivuilta sekä takaa. Monet kuoret nousevat hieman myös näytön reunan yläpuolelle suojaten näyttöä pudotustilanteissa. Kuoria on erilaisia, mutta pääsääntöisesti kuoret pitävät Samsung Galaxy A7 puhelimen ohuena ja slimminä, eikä laitteesta tule liian paksu tai muuten huonon muotoinen. Kuoret parantavat Samsung Galaxy A7 puhelimen iskunkestävyyttä merkittävästi, etenkin jos niitä käytetään yhdessä näyttöä suojaavan näytön suojalasin kanssa, koska tällöin puhelin kestää arjen pienemmät, ja vähän suuremmatkin, kolhut ilman että laitetta tai näyttöä tarvitsisi vaihtaa. Samsung Galaxy A7 kuoret suojaavat laitetta kolhujen

    Hyödynnä alekoodi

    Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

    Lunasta koodi

    Arvostele meidät

    Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

    Arvostele!

    Kysymyksiä?

    Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

    Ota yhteyttä