Galaxy A5 Autoilutarvikkeet

Samsung Galaxy A5 autoilutarvikkeet helpottavat puhelimen käyttöä etenkin ajettaessa autoa, sillä voit puhua esimerkiksi handsfreehen, pitää navigaattoriasi puhelimen autotelineessä ja ladata laitettasi autossa olevasta pistokkeesta. Samsung Galaxy A5 autoilutarvikkeet paitsi helpottavat autoiltaessa, myös lisäävät turvallisuutta merkittävästi, koska voit pitää molemmat kädet ratissa. Toimitamme tilaukset 1-2 arkipäivän sisällä - 0€ toimituskulut!
Lue lisää

Samsung Galaxy A5 Autoilutarvikkeet

Samsung Galaxy A5 on älypuhelin viihteestä nauttivalle. Puhelimessa on monia hauskoja kuvaustoimintoja, veitsenterävä 5 tuuman Super AMOLED-näyttö ja metallirunko laadukkaalla tuntumalla. Näytössä on 720 x 1280 pikselin tarkkuus. Samsung Galaxy A5 näyttää ja tuntuu laadukkaalta laitteelta, eikä se tuota pettymystä vaativallekaan käyttäjälle. Pelaa, ota kuvia, jaa ja elämyksiä Samsung Galaxy A5 - puhelimella kaikki on mahdollista. Puhelimen 1,2 GHz:n Quad core -prosessori ja 4G-tuki varmistavat, että voit katsella elokuvia, kuunnella musiikkia ja käyttää sovelluksia huippunopeasti. Samsung Galaxy A5 on kooltaan 139.3 x 69.7 x 6.7 mm ja sen 13 megapikselin kameralla saat ikuistettua loistavat kuvaotokset missä tahansa.

Samsung Galaxy A5 autoilutarvikkeet helpottavat puhelimen käyttöä autoiltaessa. Jotta voisit ottaa maksimaalisen hyödyn irti Samsung Galaxy A5 puhelimestasi, niin tarvitset sen kanssa monenlaisia autoilutarvikkeita esim. autotelineen, autolaturin ja handsfree kuulokkeen. Autoilutarvikkeet ovat yksinkertaisia laitteita, jotka helpottavat arkea.

Autoteline on jokaisen autoilijan perus autoilutarvike, jolla kiinnität Samsung Galaxy A5 puhelimen näppärästi auton tuulilasiin, ilmastointiritilään tai kojelautaan. Autoilutarvikkeista autoteline on helppo kiinnittää mihin tahansa autoon ja Samsung Galaxy A5 puhelimen asettaminen paikoilleen on myös helppoa. Autotelineet sopivat Samsung Galaxy A5 puhelimeen ja niitä on saatavana monen värisinä: mustana, valkoisen, vihreänä ja pinkkinä. Valitse pitkävartinen Flex 12, pienikokoinen Ghost tai jotain siltä väliltä, joka sopii parhaiten käyttötarkoitukseesi Samsung Galaxy A5 autoilutarvikkeeksi. Joidenkin autotelineiden avulla saat kiinnitettyä Samsung Galaxy A5 puhelimen takapenkkiläisten iloksi esimerkiksi niskatyynyihin.

Samsung Galaxy A5 autolaturi on jokaisen autoilijan tärkein autoilutarvike, sillä sen avulla lataat puhelimesi akun täyteen ajomatkan aikana. Auton p

Hyödynnä alekoodi

Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

Lunasta koodi

Arvostele meidät

Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

Arvostele!

Kysymyksiä?

Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

Ota yhteyttä