Galaxy A5 (2016) Varavirta

Samsung Galaxy A5 (2016) varavirtalähde voimapankki on oiva apuväline, mikäli tarvitset puhelimen akkuun lisää virtaa. Varavirtalähde voimapankkia on helppo kuljettaa Samsung Galaxy A5 (2016) puhelimen kanssa joko taskussa, laukussa tai repussa, sillä ne ovat pienikokoisia laitteita. Lataa puhelimesi täyteen missä tahansa, liikkeessä tai paikallaan. Toimitamme tilaukset 1-2 arkipäivän sisällä - 0€ toimituskulut!
Lue lisää

Samsung Galaxy A5 (2016) Varavirta Voimapankit

Samsung Galaxy A5 (2016) on nopea, sillä paina vain kotipainiketta kaksi kertaa ja olet valmis kuvaamaan upeita otoksia. 13 megapikselin valovoimaisella kameralla saat upean teräviä kuvia myös hämärässä. Optinen kuvanvakautus terävöittää kuvia entisestään, eikä pieni heiluminen haittaa. Animoidut gif-selfiet onnistuvat myös. Samsung Galaxy A5 (2016):ssa on iso ja kirkas 5,2 tuuman 720 x 1280 pikselin tarkkuuden näyttö, joka toistaa värit vaikuttavasti, ja jämerän akun lataat täyteen 104 minuutissa. Turvallisuudesta huolehtii Samsung Galaxy A5 (2016) puhelimen sormenjälkitunnistus. Muistin määrää saat kasvatettua lisäämällä erillisen microSD muistikortin. Samsung Galaxy A5 (2016) 8-ytiminen suoritin takaa tehokkaan multitaskaamisen joka tilanteessa.

Kun Samsung Galaxy A5 (2016) puhelimestasi loppuu akku, on varavirtalähde voimapankki oiva pelastus. Samsung Galaxy A5 (2016) varavirtalähde voimapankki on yksinkertainen ja näppärä tapa saada laitteeseesi lisää virtaa oman akun loppuessa. Varavirtalähde voimapankki on helppo ottaa mukaan mihin tahansa, koska sen sujauttaa helposti taskuun, laukkuun tai reppuun. Samsung Galaxy A5 (2016) puhelimen varavirtalähde voimapankki yhdistetään tavallisella latauskaapelilla puhelimeen, painetaan varavirtalähde voimapankki päälle ja nautitaan taas hetki pidempään puhelimen käytöstä. Varavirtalähde voimapankki ladataan paketin mukana tulevalla latauskaapelilla esimerkiksi verkkovirrasta tai usb-portista. Varavirtalähde voimapankissa voi käyttää Samsung Galaxy A5 (2016) latauskaapelia, paketissa mukana olevaa kaapelia tai ihan mitä tahansa muutakin yhteensopivaa kaapelia.

Samsung Galaxy A5 (2016) varavirtalähde voimapankit ovat eri kokoisia ulkoisilta mitoiltaan, teholtaan ja eri värisiä. Pienimmät Samsung Galaxy A5 (2016) varavirtalähde voimapankit alkavat noin 2000 mAh koosta ja suurimmat ovat yli 10000 mAh. Pienimmillä varavirtalähde voimapan

Hyödynnä alekoodi

Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

Lunasta koodi

Arvostele meidät

Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

Arvostele!

Kysymyksiä?

Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

Ota yhteyttä