Samsung Galaxy A30 kuoret

Samsung Galaxy A30 kuoret on suunniteltu pitämään tyylikkään keskihintaisen uutuuden turvassa ja kauniina alusta loppuun. Galaxy A30 puhelimesta löytyy suuri ja loistava 6,4 tuuman Super AMOLED näyttö ja etupuoli puhelimesta onkin melkein kokonaan pelkkää näyttöä. Tehokas kahdeksanytiminen prosessori pitää puhelimen sulavana kaikessa käytössä ja sinun ei tarvitse huolehtia muusta kuin puhelimesi suojaamisesta. Galaxy A30 kuorista löydät monipuolisesti eriväriset kotelot ja suojat, joilla piristät puhelimesi ulkonäköä juuri sellaiseksi kuin oma persoonasi haluaa. Voit esimerkiksi piristää kevättäsi valitsemalla kauniin keväiset kukkakuviot juuri sinun puhelimellesi sopivana. Tervetuloa siis hankkimaan juuri sinun Galaxy A30 kuoret ja pitämään puhelimesi turvassa. Meiltä saat aina ilmaisen toimituksen ja ilmaisen vaihdon ja palautuksen!

Galaxy A30

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse
    Lue lisää

    Samsung Galaxy A30 kuorilla muutat puhelimesi värimaailman

    Yksi hyvä syy hankkia omat Galaxy A30 suojakuoret, on se, että pystyt muuntamaan puhelimesi juuri sen värikseksi laitteeksi kuin itse haluat. Galaxy A30 puhelimesta löytyy tällä hetkellä kolmea eri väriä, mutta hankkimalla sopivat Galaxy A30 puhelimen suojakuoret puhelimen päälle, saat muodostettua laitteestasi minkälaisen vain. Valikoimistamme löytyy kaikenvärisiä Samsung Galaxy A30 kuoria ja koteloita, sekä tulossa on myös mahdolliset kuviolliset Inkit tuotteemme. Erilaisilla kuvioilla ja väreillä teet puhelimestasi omanlaisesi ja tuot oman persoonallisuutesi puhelimen pintaan.

    Kummat ovat paremmat Galaxy A30 kuorista, suojakuoret vai kotelo?

    Oikeaa tapaa valita omanlaisensa suoja puhelimelle ei ole, mutta selkeitä koulukuntia, siitä kumpi on parempi valinta – kotelo vai kuori, on olemassa. Moni vannoo läpällisen Galaxy A30 kotelon puoleen, sillä se samalla suojaa näyttöä iskuilta ja kolhuilta. Kannellisessa Galaxy A30 suojakuoressa on myös se etu, että usein kannessa on myös monia hyödyllisiä ominaisuuksia, kuten, että kansi sulkee näytön sulkeutuessaan, tai esimerkiksi että kannessa voi olla korttipaikkoja tai setelipaikkoja, joka on mukava käytännöllinen lisä. 

    Samaan aikaan iso osa ihmisistä vannoo perinteisempien Galaxy A30 suojakuorien puoleen, kuten myös itse tämän tekstin kirjoittaja. Pelkän taustakuoren, jossa kansiläppää ei siis ole, etuna on, että puhelin on välittömästi käytössäsi, kun sen esimerkiksi laukusta tai taskusta nostat, eikä käytössä tarvitse miettiä, kuinka kansiläppä taitellaan eteen tai taakse. Huono puoli tässä on, että tällöin puhelin ehdottomasti täytyy suojata näytön panssarilasilla, joka toki on myös läpällisen suojan kanssa erittäin suositeltavaa. Panssarilasi on tuotteena sellainen, joka pitää puhelimesi näytön paremmin turvassa is

    Hyödynnä alekoodi

    Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

    Lunasta koodi

    Arvostele meidät

    Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

    Arvostele!

    Kysymyksiä?

    Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

    Ota yhteyttä