OnePlus X Lompakkokotelot

OnePlus X lompakko suojakotelot suojaavat puhelimen joka puolelta ja toimii samalla lompakon korvikkeena. Aseta OnePlus X puhelin kiinni lompakko suojakotelon takaosaan ja käännä magneetilla kiinnittyvä kansiläppä suojaamaan puhelimesi näyttöä. Kotelossa on 1-3 korttipaikkaa sekä setelitasku. Toimitamme tilaukset 1-2 arkipäivän sisällä - 0€ toimituskulut!

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse
    Lue lisää

    OnePlus X Lompakko Suojakotelot

    OnePlus X on suunniteltu tyylillä, tehosta kuitenkaan tinkimättä. OnePlus X sisältää kaksi huippukameraa, pääkamera on 13 megapikselin monitoimikamera, jonka nopean autofocuksen ansiosta onnistut ottamaan täydellisiä kuvia missä ja milloin vain. Ja kukapa meistä ei haluaisi edustavia selfie-kuvia, 8 megapikselin laadukkaalla etukameralla ei voi mennä pieleen. Tuttu Android-käyttöjärjestelmä pyörittää tätä kaunokaista, ja Google Play -kaupasta voit hankkia lempisovelluksesi. Muistia on mukavat 16 Gt ja saat lisättyä tähän OnePlus X puhelimeen myös muistikortin. Ulkoisilta mitoiltaan 140 x 69 x 6,9 mm kokoinen ja 138 g painoinen OnePlus X puhelin sisältää 5.0 tuuman kokoisen Full-HD (1080 x 1920) näytön.

    OnePlus X lompakko suojakotelot lisäävät tyylikkyyttä tähän Android käyttöjärjestelmää hyödyntävään puhelimeen. OnePlus X lompakko suojakotelot ovat oiva tapa pidentää puhelimen käyttöikää, sillä ne suojaavat puhelinta rikkoontumiselta. OnePlus X lompakko suojakotelot toimivat kansion lailla: puhelin asetetaan paikoilleen kansion sisään ja kansiläppä taittuu puhelimen näytön päälle. Kansiläppä onkin helppo kääntää auki puhelimen näyttöä käytettäessä. OnePlus X kiinnitetään tyypillisesti lompakko suojakotelon pehmeään tpu geeliseen kehikkoon tai kovamuovisten reunuksien väliin. Lompakko suojakotelot suojaavat OnePlus X puhelimen joka puolelta: edestä, takaa, sivuilta, ylhäältä ja alhaalta. OnePlus X on hyvä suojata lompakko suojakotelolla joka puolelta, koska tällöin puhelimen iskunkestävyys paranee huomattavasti, eikä uutta näyttöä tai puhelinta tarvitse pienimpien, tai vähän suurempienkaan, kolhujen jälkeen olla vaihtamassa. Näyttö on OnePlus X puhelimen heikoin kohta, joten lompakko suojakotelot antavat sille erinomaisen suojan etenkin y

    Hyödynnä alekoodi

    Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

    Lunasta koodi

    Arvostele meidät

    Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

    Arvostele!

    Kysymyksiä?

    Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

    Ota yhteyttä