OnePlus X Johdot, Kaapelit ja Laturit

OnePlus X Micro-USB kaapelin avulla lataat ja synkronoit puhelimesi kätevästi. Toisessa päässä kaapelia on OnePlus X puhelimen kanssa yhteensopiva liitinpää ja toisessa ns. normaaliin usb-liittimeen sopiva liitinpää, joten sen voi kiinnittää tietokoneeseen tai verkkolaturiin. Saatavilla on 1-3 metrin mittaisia kaapeleita. Toimitamme tilaukset 1-2 arkipäivän sisällä - 0€ toimituskulut!

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse
    Lue lisää

    OnePlus X Johdot, Kaapelit ja Laturit

    OnePlus X on suunniteltu tyylillä, tehosta kuitenkaan tinkimättä. OnePlus X sisältää kaksi huippukameraa, pääkamera on 13 megapikselin monitoimikamera, jonka nopean autofocuksen ansiosta onnistut ottamaan täydellisiä kuvia missä ja milloin vain. Ja kukapa meistä ei haluaisi edustavia selfie-kuvia, 8 megapikselin laadukkaalla etukameralla ei voi mennä pieleen. Tuttu Android-käyttöjärjestelmä pyörittää tätä kaunokaista, ja Google Play -kaupasta voit hankkia lempisovelluksesi. Muistia on mukavat 16 Gt ja saat lisättyä tähän OnePlus X puhelimeen myös muistikortin. Ulkoisilta mitoiltaan 140 x 69 x 6,9 mm kokoinen ja 138 g painoinen OnePlus X puhelin sisältää 5.0 tuuman kokoisen Full-HD (1080 x 1920) näytön.

    OnePlus X Micro-USB kaapelit mahdollistavat puhelimesi lataamisen ja synkronoinnin. OnePlus X Micro-USB kaapelit on tehty kahta tehtävää varten: laitteen lataamista ja synkronointia langallisesti esimerkiksi tietokoneen kanssa. OnePlus X Micro-USB kaapeleissa on kaikissa OnePlus X yhteensopiva Micro-USB liitin, jonka voit liittää puhelimeesi ja toisen pään usb-liittimen voit liittää tavalliseen usb-porttiin, joita on esimerkiksi tietokoneissa ja verkkolatureissa. OnePlus X Micro-USB kaapeleita ei ole koskaan liikaa, sillä yleensä ne tuppaavat unohtumaan erilaisiin paikkoihin.

    OnePlus X Micro-USB kaapelit ovat pituudeltaan yhdestä kolmeen metriä ja niissä on olemassa erilaisia pintamateriaaleja ja värejä. Lyhimmät Micro-USB kaapelit ovat pituudeltaan vain muutaman kymmenen senttiä, kun pisimmät Micro-USB kaapelit ovat pituudeltaan kolme metriä. Kestävimmät OnePlus X Micro-USB kaapelit on pinnoitettu kangaspinnoitteella, mikä kestää erinomaisesti taittelua ja kulutusta. Muovipinnoitteiset OnePlus X Micro-USB kaapelit ovat hyviä perus kaapeleita ja toimivat moitteettomasti. OnePlus X Micro-USB kaapeleita on saatavilla monissa eri väreissä, joista kuitenkin mustat ja valkoiset kaapelit ovat kaikista suosit

    Hyödynnä alekoodi

    Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

    Lunasta koodi

    Arvostele meidät

    Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

    Arvostele!

    Kysymyksiä?

    Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

    Ota yhteyttä