OnePlus 9R Kuoret

Enää ei tarvitse tyytyä pelkästään perinteiseen mustaan, kun puhutaan puhelimen suojauksesta. Valikoimamme OnePlus 9R kuorilla pääset vapaasti muokkaamaan puhelimesi värimaailmaa ja profiilia juuri niin kuin haluat. Ja mikä parasta, samaan aikaan hankit tarvittavaa suojaa kallisarvoiselle puhelimellesi, jotta se pelittää täysin voimin vielä mahdollisimman pitkään. OnePlus 9R kuoriin kun yhdistät vielä panssarilasin, niin sinulla on käsissäsi täydellinen suoja upealle puhelimelle! Eikun rohkeasti tutustumaan kattavaan OnePlus 9R suojakuori ja -tuote valikoimaamme. Tilatessasi tuotteita yli 15 eurolla saat myös toimituksen täysin ilmaiseksi aina omalle kotiovellesi asti. Mikäli sinulla heräsi kysymyksiä, niin iloinen ja ammattitaitoinen asiakaspalvelumme on aina valmis auttamaan sinua. Lämpimästi tervetuloa kotimaiseen Mobiilitukkuun!

OnePlus 9R

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse
    Lue lisää

    Mahtava valikoima OnePlus 9R kuoria

    Tervetuloa yhteen Suomen laajimmista ja parhaimmista puhelintarvike valikoimista! Meiltä löydät kattavasti monenlaisia ja monen näköisiä OnePlus 9R kuoria jokaiseen lähtöön ja tarpeeseen. Pääset valitsemaan juuri sinulle sopivimmat tuotteet useista upeista väreistä, ominaisuuksista ja materiaaleusta, joten jokaiselle löytyy taatusti jotakin. 

    Tiesithän jo, että oikeaoppisen suojauksen ei tarvitse olla kallista tai hankalaa? Valikoimamme suojakuoret ja panssarilasit ovat todellakin edullinen vakuutus kallisarvoiselle OnePlus 9R puhelimelle. Niiden avulla säästyt ikäviltä ja kalliilta huoltoreissuilta, sillä puhelin säilyy vielä pitkään kuin uutena, kun kaikki ikävät iskut ja kolhut kohdistuvat suojatuotteisiin eivätkä itse puhelimeen. Uuden puhelimen näytön rikkoontuminen on todella turhauttavaa ja kallista puuhaa, mutta siltä voit välttyä hankkimalla juurikin panssarilasin.

    Lisätarvikkeet viimeisen päälle

    OnePlus 9R kuoriin voi rohkeasti yhdistellä erilaisia kiinnikkeitä, pidikkeitä tai korttitaskuja, joiden avulla saat mahtavasta puhelimesta vieläkin enemmän irti! Esimerkiksi PopSocket -pidikkeillä saat huomattavasti paremman otteen puhelimestasi, joten yhdellä kädellä operoiminen on heti astetta helpompaa ja mukavampaa. Pidikkeen avulla saat puhelimesi myös pysymään vaakatasossa, joten pääset nauttimaan lempisarjoistasi milloin haluat ja missä haluat. PopSocket -pidike kiinnitetään OnePlus 9R kuoren takaosaan ja voit itse päättää kohdan, jotta se sopii sinun käteesi parhaiten. PopSockettien avulla saat myös lisää väriä ja persoonallisuutta OnePlus 9R kuoren kaveriksi, joten kannattaa rohkeasti kokeilla erilaisia yhdis

    Hyödynnä alekoodi

    Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

    Lunasta koodi

    Arvostele meidät

    Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

    Arvostele!

    Kysymyksiä?

    Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

    Ota yhteyttä