OnePlus 5T Muut Tarvikkeet

OnePlus 5T muut tarvikkeet sisältävät käyttöä helpottavia tarvikkeita, kuten esimerkiksi kosketusnäyttökyniä, tukijalkoja, vesitiiviitä suojapusseja, vyökoteloita, latausavaimenperiä ja kuvaamista helpottavia linssisettejä. Muut tarvikkeet vievät OnePlus 5T puhelimesi käytön täysin uusiin sfääreihin ja löydät laitteeseesi uusia käyttötarpeita. Löydä itsellesi sopivat tarvikkeet! Toimitamme tilaukset 1-2 arkipäivän sisällä - 0€ toimituskulut!

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse
    Lue lisää

    OnePlus 5T muut tarvikkeet

    OnePlus 5T muut tarvikkeet sisältävät puhelimen käyttöä helpottavia tuotteita. OnePlus 5T puhelimeen on olemassa monenlaisia muita tarvikkeita, esimerkiksi kosketusnäyttökyniä, latausavaimenperiä, vyökoteloita, vesitiiviitä suojapusseja, tukijalkoja ja kuvaamista helpottavia linssisettejä. OnePlus 5T kosketusnäyttökynä helpottaa pieniin näppäimiin osumista kosketusnäytöllä. Kosketusnäyttökynissä on useimmiten myös tavallinen kuulakärkikynä, jolloin sitä voi käyttää sekä OnePlus 5T puhelimen kanssa, että perinteisen paperin kanssa. OnePlus 5T latausavaimenperä sisältää lyhyen latauspiuhan, joka kulkee mukana mihin tahansa avainten mukana. Latausavaimenperä takaa, että sinulla on latauskaapeli aina mukanasi. Jos taskusi ovat täynnä, vyökotelo on omiaan kuljettamaan OnePlus 5T puhelimesi mukanasi mihin tahansa. Kiinnitä OnePlus 5T vyökotelo joko pujottamalla tai klipsillä vyöhösi ja pidä laitteesi mukana kaikkialla. Vyökotelon kansi kiinnittyy magneetilla jämäkästi ja sieltä on helppo ottaa OnePlus 5T nopeasti käyttöön.

    Ulkoilijalle ja vesillä liikkujalle vesitiivis suojapussi on lähes välttämätön varuste, jotta OnePlus 5T ei kastuisi. Voit kiinnittää vesitiiviin suojapussin kaulaan tai käsivarteen, josta OnePlus 5T näytön näppäily onnistuu vaivattomasti kosketusta tunnistavan ikkunan läpi. Jos tykkäät katsella elokuvia tai YouTube pätkiä OnePlus 5T näytöltä, niin puhelimen tukijalka on tähän oiva tarvike. Vapauta kätesi ja pidä OnePlus 5T puhelimesi sopivassa asennossa missä tahansa pinnalla. Tukijalat kiinnittyvät myös moniin sileäpintaisiin suojakuoriin. Itsensä kuvaaminen erilaisiin sosiaalisiin medioihin on trendikästä ja linssisetin avulla saat otettua entistä monipuolisempia otoksia OnePlus 5T puhelimella. Kuvaa esi

    Hyödynnä alekoodi

    Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

    Lunasta koodi

    Arvostele meidät

    Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

    Arvostele!

    Kysymyksiä?

    Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

    Ota yhteyttä