OnePlus 5 Suojakuoret

OnePlus 5 suojakuoret suojaavat puhelimen kaikilta sivuilta ja takaa parantaen laitteen iskunkestävyyttä huomattavasti. Aseta OnePlus 5 puhelin kiinni joko pehmeäpintaiseen tai kovamuoviseen suojakuoreen ja pidä laitteesi mukavan ohuena. Näppäinten, liitäntöjen ja kameran käyttö onnistuu normaalisti kuorten ollessa paikoillaan. Toimitamme tilaukset 1-2 arkipäivän sisällä - 0€ toimituskulut!

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse
    Lue lisää

    OnePlus 5 suojakuoret

    OnePlus 5 suojakuoret lisäävät tyylikkyyttä puhelimeen. OnePlus 5 suojakuoret ovat edullinen ja helppo tapa pidentää puhelimen käyttöikää, sillä ne suojaavat puhelinta rikkoontumiselta. OnePlus 5 suojakuoret asetetaan puhelimen oman rungon päälle, eivätkä suojakuoret siis korvaa puhelimen alkuperäisiä kuoria. OnePlus 5 suojakuoret on helppo asettaa paikoilleen ja vaihtaa, jolloin ne suojaavat puhelinta kaikilta sivuilta sekä takaa. Monet suojakuoret nousevat hieman myös näytön reunan yläpuolelle suojaten näyttöä pudotustilanteissa. Suojakuoria on erilaisia, mutta pääsääntöisesti suojakuoret pitävät OnePlus 5 puhelimen ohuena ja slimminä, eikä laitteesta tule liian paksu tai muuten huonon muotoinen. Suojakuoret parantavat OnePlus 5 puhelimen iskunkestävyyttä merkittävästi, etenkin jos niitä käytetään yhdessä näyttöä suojaavan näytön suojalasin kanssa, koska tällöin puhelin kestää arjen pienemmät, ja vähän suuremmatkin, kolhut ilman että laitetta tai näyttöä tarvitsisi vaihtaa. OnePlus 5 suojakuoret suojaavat laitetta kolhujen ja iskujen lisäksi myös likaantumiselta ja naarmuuntumiselta.

     

    OnePlus 5 suojakuoria on olemassa erilaisia: toiset on tehty eri materiaaleista, toiset ovat super ohuita, toiset paksumpia, toiset kuviollisia ja toiset värikkäitä. Tyypillisimmin OnePlus 5 suojakuoret on tehty kovamuovista, tpu geelistä, silikonista tai erilaisista nahkaseoksista. Pehmeät suojakuoret ovat loistava valinta henkilölle, joka haluaa saada puhelimestaan paremman otteen ja varmistaa, ettei OnePlus 5 liu’u pöydältä lattialle helposti. Pehmeät suojakuoret on tehty pääsääntöisesti tpu geelistä tai silikonista, minkä vuoksi ne tarjoavat monipuolisia värejä, jopa läpinäkyvyyttä, mutta ennen kaikkea kattavaa suojaa ja jämäkkää istuvuutta. Kovapintaiset OnePlus 5 suojakuoret ovat tyy

    Hyödynnä alekoodi

    Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

    Lunasta koodi

    Arvostele meidät

    Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

    Arvostele!

    Kysymyksiä?

    Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

    Ota yhteyttä