OnePlus 3 / 3T Varavirta

OnePlus 3 / 3T varavirtalähde voimapankki on oiva apuväline, mikäli tarvitset puhelimen akkuun lisää virtaa. Varavirtalähde voimapankkia on helppo kuljettaa OnePlus 3 / 3T puhelimen kanssa joko taskussa, laukussa tai repussa, sillä ne ovat pienikokoisia laitteita. Lataa puhelimesi täyteen missä tahansa, liikkeessä tai paikallaan. Toimitamme tilaukset 1-2 arkipäivän sisällä - 0€ toimituskulut!
Lue lisää

OnePlus 3 / 3T Varavirta Voimapankit

Kun OnePlus 3 / 3T puhelimestasi loppuu akku, on varavirtalähde voimapankki oiva pelastus. OnePlus 3 / 3T varavirtalähde voimapankki on yksinkertainen ja näppärä tapa saada laitteeseesi lisää virtaa oman akun loppuessa. Varavirtalähde voimapankki on helppo ottaa mukaan mihin tahansa, koska sen sujauttaa helposti taskuun, laukkuun tai reppuun. OnePlus 3 / 3T puhelimen varavirtalähde voimapankki yhdistetään tavallisella latauskaapelilla puhelimeen, painetaan varavirtalähde voimapankki päälle ja nautitaan taas hetki pidempään puhelimen käytöstä. Varavirtalähde voimapankki ladataan paketin mukana tulevalla latauskaapelilla esimerkiksi verkkovirrasta tai usb-portista. Varavirtalähde voimapankissa voi käyttää OnePlus 3 / 3T latauskaapelia, paketissa mukana olevaa kaapelia tai ihan mitä tahansa muutakin yhteensopivaa kaapelia.

OnePlus 3 / 3T varavirtalähde voimapankit ovat eri kokoisia ulkoisilta mitoiltaan, teholtaan ja eri värisiä. Pienimmät OnePlus 3 / 3T varavirtalähde voimapankit alkavat noin 2000 mAh koosta ja suurimmat ovat yli 10000 mAh. Pienimmillä varavirtalähde voimapankeilla lataat OnePlus 3 / 3T puhelimen noin yhden kerran tyhjästä täyteen, kun taas suurimmilla varavirtalähde voimapankeilla lataat puhelimesi useamman kerran tyhjästä täyteen. Tietenkin suuremman tehon sisältävät varavirtalähde voimapankit ovat myös ulkoisilta mitoiltaan pieniä suurempia, mutta silti ne sopivat näppärästi OnePlus 3 / 3T puhelimen kaveriksi laukkuun ja reppuun. Osa varavirtalähde voimapankeista on slim kokoisia ja niiden väritys vaihtelee mustan, hopean, vihreän, pinkin ja kultaisen välillä. OnePlus 3 / 3T puhelimen kanssa yhteensopivat varavirtalähde voimapankit ovat ulkoisia akkuja, joiden ulkopinta on joko metallia, kuten alumiinia tai kovamuovia. Varavirtalähde voimapankeissa on yleensä mukana myös taskulamppu, joten sinun ei tarvitse tyytyä pelkästään OnePlus 3 / 3T puhelimen taskulamppuun.

Vara

Hyödynnä alekoodi

Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

Lunasta koodi

Arvostele meidät

Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

Arvostele!

Kysymyksiä?

Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

Ota yhteyttä