OnePlus 2 Urheilu & Ulkoilu

OnePlus 2 puhelimen kanssa liikkuva ihminen tarvitsee avukseen urheilu- ja ulkoilutuotteita, jotka helpottavat laitteen kuljettamista mukana kaikista eksoottisimpiinkin paikkoihin. Urheilu- ja ulkoilutuotteet kuljettavat Apple iPhone puhelimesi vyötäröllä, käsivarressa tai polkupyörässä, joten pysyt koko ajan kartalla, missä olet menossa, eikä roiskeetkaan ole ongelmana. Toimitamme tilaukset 1-2 arkipäivän sisällä - 0€ toimituskulut!

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse
    Lue lisää

    OnePlus 2 Urheilu ja Ulkoilu

    OnePlus 2 on maailmalla huippusuosittu älypuhelin, joka sisältää tehokkaan Snapdragon 810 prosessorin. OnePlus 2 sisältää koko pitkän päivän kanssasi kestävän akun sekä sujuvan Android-käyttöjärjestelmän, johon voit ladata käsittämättömän määrän erilaisia sovelluksia, joilla teet laitteesta mieleisesi. Kokonaisuuden kruunaa värit kirkkaasti toistava 5,5 tuuman näyttö ja kamera, jonka suunnitteluun on panostettu. Saat napattua niin päivin kuin öin aina parhaat mahdolliset otokset OnePlus 2 puhelimen 13 megapikselin pääkameralla. Tyylikäs OnePlus 2 on kooltaan 151,8 x 74,9 x 9,85 mm ja painoltaankin vain 175 grammaa. Laite tarjoaa erinomaisen hinta- laatusuhteen, sillä saat samassa paketissa upeaa designia ja huippuluokan suorituskykyä.

    OnePlus 2 urheilu- ja ulkoilutuotteet helpottavat puhelimen käyttöä ja mukanaoloa urheilu- ja ulkoilutilanteissa. Urheiltaessa ja ulkoiltaessa OnePlus 2 puhelin on hyvä pitää mukana, koska siitä voi kuunnella musiikkia tai mitata kuljettua matkaa. Jotta puhelinta saisi kuljetettua kätevästi mukana tarvitsee jokainen moderni OnePlus 2 käyttäjä urheiluun ja ulkoiluun soveltuvia lisätarvikkeita, kuten urheilukuulokkeet, käsivarsikotelon, puhelimen polkupyörätelineen, vyötärölle asetettavan juoksuvyön tai vesitiiviin puhelinpussin.

    OnePlus 2 yhteensopivat urheilukuulokkeet voivat olla langattomat bluetooth tai langalliset kuulokkeet. Tärkeintä on, että OnePlus 2 urheilukuulokkeet pysyvät paikallaan koko urheilusuorituksen ajan. Usein urheilukuulokkeissa on korvien taakse menevät sangat, jotka helpottavat niiden paikallaan pysymistä. Käsivarsikotelo kiinnitetään tarrakiinnityksellä olkavarteen ja se pitää OnePlus 2 puhelimen jämäkästi paikallaan, niin lenkin kuin pyöräilynkin aikana. OnePlus 2 on helppo asettaa käsivarsikoteloon, vaikka suojakuorenkin kanssa. Pyöräiltäessä puhelimen polkupyör&au

    Hyödynnä alekoodi

    Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

    Lunasta koodi

    Arvostele meidät

    Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

    Arvostele!

    Kysymyksiä?

    Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

    Ota yhteyttä