OnePlus 2 Muut Tarvikkeet

OnePlus 2 muut tarvikkeet sisältävät käyttöä helpottavia tarvikkeita, kuten esimerkiksi kosketusnäyttökyniä, tukijalkoja, vesitiiviitä suojapusseja, vyökoteloita, latausavaimenperiä ja kuvaamista helpottavia linssisettejä. Muut tarvikkeet vievät OnePlus 2 puhelimesi käytön täysin uusiin sfääreihin ja löydät laitteeseesi uusia käyttötarpeita. Löydä itsellesi sopivat tarvikkeet! Toimitamme tilaukset 1-2 arkipäivän sisällä - 0€ toimituskulut!

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse
    Lue lisää

    OnePlus 2 Muut Tarvikkeet

    OnePlus 2 on maailmalla huippusuosittu älypuhelin, joka sisältää tehokkaan Snapdragon 810 prosessorin. OnePlus 2 sisältää koko pitkän päivän kanssasi kestävän akun sekä sujuvan Android-käyttöjärjestelmän, johon voit ladata käsittämättömän määrän erilaisia sovelluksia, joilla teet laitteesta mieleisesi. Kokonaisuuden kruunaa värit kirkkaasti toistava 5,5 tuuman näyttö ja kamera, jonka suunnitteluun on panostettu. Saat napattua niin päivin kuin öin aina parhaat mahdolliset otokset OnePlus 2 puhelimen 13 megapikselin pääkameralla. Tyylikäs OnePlus 2 on kooltaan 151,8 x 74,9 x 9,85 mm ja painoltaankin vain 175 grammaa. Laite tarjoaa erinomaisen hinta- laatusuhteen, sillä saat samassa paketissa upeaa designia ja huippuluokan suorituskykyä.

    OnePlus 2 muut tarvikkeet sisältävät puhelimen käyttöä helpottavia tuotteita. OnePlus 2 puhelimeen on olemassa monenlaisia muita tarvikkeita, esimerkiksi kosketusnäyttökyniä, latausavaimenperiä, vyökoteloita, vesitiiviitä suojapusseja, tukijalkoja ja kuvaamista helpottavia linssisettejä. OnePlus 2 kosketusnäyttökynä helpottaa pieniin näppäimiin osumista kosketusnäytöllä. Kosketusnäyttökynissä on useimmiten myös tavallinen kuulakärkikynä, jolloin sitä voi käyttää sekä OnePlus 2 puhelimen kanssa, että perinteisen paperin kanssa. OnePlus 2 latausavaimenperä sisältää lyhyen latauspiuhan, joka kulkee mukana mihin tahansa avainten mukana. Latausavaimenperä takaa, että sinulla on latauskaapeli aina mukanasi.

    Jos taskusi ovat täynnä, vyökotelo on omiaan kuljettamaan OnePlus 2 puhelimesi mukanasi mihin tahansa. Kiinnitä OnePlus 2 vyökotelo joko pujottamalla tai klipsillä vyöhösi ja pidä laitteesi mukana kaikkialla. Vyökotelon kansi kiinnittyy magneetilla jämäkästi ja sieltä on helppo ottaa OnePlus 2 nopeasti käyttöön. Ulkoilijalle ja vesi

    Hyödynnä alekoodi

    Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

    Lunasta koodi

    Arvostele meidät

    Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

    Arvostele!

    Kysymyksiä?

    Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

    Ota yhteyttä