Nokia 7 Plus Kuulokkeet ja Kaiuttimet

Nokia 7 Plus kuulokkeet ja kaiuttimet ovat ehdottomia lisävarusteista, jos tykkäät kuunnella musiikkia ja haluat saada kaiken ilon irti laitteestasi. Kuulokkeita löydät useita eri mallisia ja eri tarkoituksiin, jotta löydät juuri käyttöösi ja korvaasi sopivimman vaihtoehdon. Nokia 7 Plus urheilukuulokkeet ovat loistava valinta urheiluun, sillä ne ovat hienkestävät ja pysyvät ergonomisen muotoilunsa ansiosta korvassa kovemmassakin vauhdissa. Langattomat bluetooth kuulokkeet taas ovat nykypäivää, joita käyttäessäsi sinun ei tarvitse miettiä johtojen tiellä olemista jatkuvasti. Nokia 7 Plus kaiuttimet taas takaavat, että voit nauttia musiikista ystäviesi kanssa missä tahansa loistavalla äänentoistolla. Kaikkia Nokia 7 Plus kuulokkeet ja kaiuttimet toimitamme kotimaisesta varastosta supernopealla toimituksella! Tervetuloa ostoksille Mobiiitukkuun!

Lue lisää

Urheilukuulokkeet ovat suunniteltu kestämään hikoilua ja vauhtia

Nokia 7 Plus on loistava kaveri musiikin kuunteluun ja etenkin lenkkeillessä tai urheillessa on se kätevä ottaa mukaan ja laittaa musiikki soimaan. Lenkkeillessä monet käyttävät tavan nappi- tai sankakuulokkeita, mutta monien korvissa juostessa eivät ne kestäkään haluamalla tavalla. Lisäksi on riski, että hikoillessa kuulokkeet menevät rikki. Näiden kahden syyn takia löydät valikoimastamme kuulokkeita, jotka ovat suunniteltu nimenomaan urheiluun. Nokia 7 Plus urheilukuulokkeet ovat muotoilu ergonomisesti ja kestämään korvassa urheilusuorituksen ajan. Lisäksi ne ovat suunniteltu kestämään hikoilua, joten hikoillessasi sinun ei tarvitse miettiä kestävätkö Nokia 7 Plus kuulokkeet vai eivät, sillä kyllä ne kestävät. Tutustu valikoimaamme ja löydä käyttöösi sopivimmat Nokia 7 Plus kuulokkeet.

Nokia 7 Plus kuulokkeesi suojaat helposti kuulokekotelolla

Nokia 7 Plus kuulokkeet kuljetat helposti mukanasi kuulokekotelolla, joka varmistaa, etteivät kuulokkeesi pääse rikkoontumaan. Etenkin matkalle lähtiessä on hyvä varmistaa, etteivät kuulokkeet rikkoonnu muiden matkatavaroiden seassa. Mikä olisikaan ikävämpää kuin uusien Nokia 7 Plus kuulokkeiden rikkoontuminen? Valikoimastamme löydät kuulokekoteloita sekä nappi- että sankakuulokkeille ja suosittelemmekin niiden käyttöä erittäin lämpimästi. Kuulokekotelot sulkeutuvat ja avautuvat vetoketjulla, joten kuulokkeille pääsy käy helposti ja nopeasti. Lisäksi värivalikoimasta löydät erivärisiä kuulokekoteloita, joten yhdistä kotelon väri esimerkiksi Nokia 7 Plus suojakotelon kanssa yhteensopivaksi.

Kaiutin on loistava kaveri musiikinkuunteluun

Rannalle tai piknikille lähtiess&a

Hyödynnä alekoodi

Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

Lunasta koodi

Arvostele meidät

Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

Arvostele!

Kysymyksiä?

Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

Ota yhteyttä