Nokia 7.3 Kuoret

Nokia 7.3 puhelimen näyttö ja runko kannattaa suojata kuorilla sekä panssarilasilla. Näin puhelin säilyy ehjänä, vaikka se pääsisi vahingossa putoamaan esimerkiksi kotona lattialle tai ulkona asfaltille. Kuoret tuovat Nokia 7.3 puhelimeen myös täysin uudenlaista, jopa persoonallista tyyliä, sillä niitä on saatavalla kaikissa suosituimmissa väreissä. Löytyy mustia, valkoisia, punaisia, pinkkejä, sinisiä, kultaisia ja täysin läpinäkyviä kuoria. Jokaisen tyyliin löytyy varmasti sopiva väri. Myös materiaaleja on erilaisia aina pehmeistä nahkaisista suojakoteloista, joustaviin ja hyvin kädessä pysyviin TPU-suojiin. Valikoiman puutteesta Nokia 7.3 kuorten ostaminen ei jää kiinni, sillä Mobiilitukussa on yksi Suomen suurimmista puhelintarvikkeiden valikoimista. Tervetuloa tilaamaan suomalaisesta verkkokaupasta, tarjoamme kaikkiin tilauksiin ilmaisen toimituksen!

Nokia 7.3

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse

  Inkit tuotteet

  Valitse suojakuoresi yli 100 uniikin designin valikoimastamme!
  Make it yours.
     Lue lisää

     Suojaa Nokia 7.3 parhaalla tavalla

     Paras tapa Nokia 7.3 puhelimen suojaamiseen on suojakuorten sekä näytön iskunkestävän panssarilasin asettaminen paikoilleen. Kuoret suojaavat laitteen runkoa, näppäimiä, liitäntöjä ja kameraa tehokkaasti, sillä ne paketoivat puhelimen huolellisesti sisäänsä. Monissa suojamalleissa suojuksen reuna nousee näytön reunojen yläpuolelle, joten näytölle on edes hieman suojaa. Koteloissa suojausta löytyykin sitten enemmän, sillä näytön päälle tulee erillinen kansiläppä.

     Muistathan valita panssarilasin Nokia 7.3:n suuren näytön päälle? Panssarilasi on vain 0,3mm paksu lisälasi, joka asetetaan puhelimen varsinaisen näytön päälle. Asennuksen jälkeen sen paikallaanoloa ei huomaa ja näytön käyttäminen onnistuu yhtä helposti kuin aikaisemminkin. Panssarilasi yhdessä Nokia 7.3 kuorten kanssa tekee lopputuloksesta todella hyvin suojatun kokonaisuuden, eikä sinun tarvitse pelätä mitään laitteeseen kohdistuvia osumia. Suojaa puhelin ja tee se kunnolla! 

     Tuo lisää käytettävyyttä ja persoonaa PopSocketilla 

     Olet saattanut kuulla tämän hetken kuumimmasta puhelintarvikkeesta: PopSocketista. Monet Nokia 7.3 puhelimen ostajat valitsevat myös tämän kätevän lisätarvikkeen, sillä näin suurikokoisesta puhelimesta saa hyvän otteen myös yhdellä kädellä. PopSocket kannattaa kiinnittää Nokia 7.3 suojakuoreen, sillä näin laite on tehokkaasti suojattu ja siitä saatava ote on moninkertaisesti parempi.

     PopSocketin hyväksi puoleksi voidaan laskea myös, että sitä on saatavana lukuisissa eri väreissä ja kuvioissa. Näin sinun on mahdollista yhdistellä Nokia 7.3 kuoret sekä PopSocket ja saada lopputulokseksi jännittäviä kokonaisuuksia. Et taatusti löydä toista samalla tavalla suojattua luuria.

     Kaikkiin puhelimen kuoriin ilmainen toimitus 

     Nyt olet l&o

     Hyödynnä alekoodi

     Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

     Lunasta koodi

     Arvostele meidät

     Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

     Arvostele!

     Kysymyksiä?

     Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

     Ota yhteyttä