Nokia 6 (2018) / Nokia 6.1 Johdot, Kaapelit ja Laturit

Nokia 6 (2018) laturit ja kaapelit varmistavat, että laitteessasi riittää virtaa koko päiväksi. Nokia 6 (2018) on varusteltu pikalatauksella, joten yhteensopivalla USB-C pikalaturilla lataat laitteesi täyteen hetkessä. Jos vanha laitteesi oli varustettu Micro-USB liitännällä, niin muokkaat Micro-USB - USB-C -adapterilla vanhat kaapelit yhteensopiviksi uudelle laitteellesi. Varavirtalähde eli voimapankki puolestaan huolehtii Nokia 6 (2018) akun latautumisesta, kun olet paikassa, jossa et pääse lataamaan laitettasi pistokkeesta. Voimapankilla lataat laitettasi missä tahansa ja milloin tahansa, joten laitteesi akku ei pääse loppumaan yllättäen. Tutustu Nokia (2018) latureihin ja kaapeleihin, sekä varmista, että laitteessasi riittää virtaa koko päiväksi! Tarjoamme nopean ja ilmaisen 1-2 arkipäivän toimituksen. Tervetuloa ostoksille kotimaiseen Mobiilitukkuun!

Lue lisää

Vanhat laturisi muokkaat helposti yhteensopiviksi Nokia 6 (201) laitteesi kanssa

Nokia 6 (2018) kaapelit ja laturit varmistavat, että laitteessasi riittää virtaa koko päiväksi. Nokia 6 (2018) on varusteltu USB-C liitännällä, joten siihen sopii ainoastaan USB-C kaapelit. Jos entinen laitteesi olikin esimerkiksi Micro-USB liitännällä varustettu, niin eivät vanhat kaapelisi sovikaan enää uuteen laitteeseesi. Voit joko ostaa laitteellesi uudet kaapelit tai ostaa kätevän Micro-USB – USB-C -adapterin, jolla muunnat vanhat laturisi sopiviksi Nokia 6 (2018) laitteeseesi. Adapteri on pienikokoinen ja helppo kuljettaa aina mukana repussasi tai laukussasi. 

3in1 kaapelissa yhdistyy kaikki tarvitsemasi latauspäät

Jos omistat useampia laitteita, jotka ovat varusteltu Micro-USB, USB-C ja Lightning liitännöillä, niin on Puron valmistama 3in1 kaapeli kätevä vaihtoehto, sillä samassa kaapelissa yhdistyy kaikki tarvitsemasi latureiden päät. Esimerkiksi matkalle lähtiessä ei tarvitse pakata kolmea eri laturia mukaan, vaan yksi kaapeli ajaa saman asian. Ainoa miinus tuotteessa on se, että pystyt lataamaan ainoastaan yhtä laitetta kerrallaan, mutta se on enemmänkin järjestelykysymys.

Voimapankki lataa Nokia 6 (2018) laitteesi täyteen missä vain ja milloin tahansa

Jotta Nokia 6 (2018) laitteessasi riittää virtaa koko päiväksi, niin on helposti mukana kannettava varavirtalähde eli voimapankki ehdoton lisävaruste. Voimapankilla lataat Nokia 6 (2018) laitettasi missä tahansa ja milloin tahansa. Voimapankki ladataan seinästä täyteen samalla tavalla kuin Nokia 6 (2018) ja vaihtamalla kaapelin toisin päin saat ladattua sillä laitettasi. Voimapankkeja löydät valikoimastamme eri valmistajilta eri kokoisina ja näköisinä. Voimapankin koko kannattaakin valita oman tarpeen mukaan. Esimerkiksi 4000mAh voimapankki o

Hyödynnä alekoodi

Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

Lunasta koodi

Arvostele meidät

Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

Arvostele!

Kysymyksiä?

Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

Ota yhteyttä