Nokia 5 Urheilu & Ulkoilu

Nokia 5 puhelimen kanssa liikkuva ihminen tarvitsee avukseen urheilu- ja ulkoilutuotteita, jotka helpottavat laitteen kuljettamista mukana kaikista eksoottisimpiinkin paikkoihin. Urheilu- ja ulkoilutuotteet kuljettavat Nokia 5 puhelimesi vyötäröllä, käsivarressa tai polkupyörässä, joten pysyt koko ajan kartalla, missä olet menossa, eikä roiskeetkaan ole ongelmana. Toimitamme tilaukset 1-2 arkipäivän sisällä - 0€ toimituskulut!
Lue lisää

Nokia 5 urheilu ja ulkoilu tarvikkeet

Nokia 5 urheilu- ja ulkoilutuotteet helpottavat puhelimen käyttöä ja mukanaoloa urheilu- ja ulkoilutilanteissa. Urheiltaessa ja ulkoiltaessa Nokia 5 puhelin on hyvä pitää mukana, koska siitä voi kuunnella musiikkia tai mitata kuljettua matkaa. Jotta puhelinta saisi kuljetettua kätevästi mukana tarvitsee jokainen moderni Nokia 5 käyttäjä urheiluun ja ulkoiluun soveltuvia lisätarvikkeita, kuten urheilukuulokkeet, käsivarsikotelon, puhelimen polkupyörätelineen, vyötärölle asetettavan juoksuvyön tai vesitiiviin puhelinpussin.

 

Nokia 5 yhteensopivat urheilukuulokkeet voivat olla langattomat bluetooth tai langalliset kuulokkeet. Tärkeintä on, että Nokia 5 urheilukuulokkeet pysyvät paikallaan koko urheilusuorituksen ajan. Usein urheilukuulokkeissa on korvien taakse menevät sangat, jotka helpottavat niiden paikallaan pysymistä. Käsivarsikotelo kiinnitetään tarrakiinnityksellä olkavarteen ja se pitää Nokia 5 puhelimen jämäkästi paikallaan, niin lenkin kuin pyöräilynkin aikana. Nokia 5 on helppo asettaa käsivarsikoteloon, vaikka suojakuorenkin kanssa. Pyöräiltäessä puhelimen polkupyöräteline on huomattavasti käsivarsikoteloa parempi ratkaisu, koska puhelinteline sopii pyörään kuin pyörään ja se pitää Nokia 5 puhelimen näytön koko ajan paremmin esillä. Pyörätelineitä on erilaisia: runkoon kiinnitettävä runkoteline ja tankoon kiinnitettävä tankoteline, joten löydä sinun Nokia 5 puhelimeen mielekäs tankoteline. Juokseminen ja lenkkeily ovat trendikkäitä urheilulajeja, mutta juoksutrikoissa ei ole kunnollista taskua avaimille, Nokia 5 puhelimelle ja rahoille. Tämän ongelman korjaa vyötärölle asetettava juoksuvyö, juoksupussi tai vyölaukku. Juoksuvyö on kompakti, eikä haittaa liikuntasuoritusta, minkä lisäksi siinä kulkee kaikki tarvittavat pikku esineet helposti mukana, kuten Nokia 5. Vesillä liikuttaessa

Hyödynnä alekoodi

Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

Lunasta koodi

Arvostele meidät

Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

Arvostele!

Kysymyksiä?

Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

Ota yhteyttä