Nokia 5 Flip Cover Kotelot

Nokia 5 flip cover kotelot suojaavat puhelimen joka puolelta ja pitävät sen silti ohuena. Aseta Nokia 5 puhelin kiinni flip cover kotelon takaosaan ja käännä kansiläppä suojaamaan puhelimesi näyttöä. Näppäinten, liitäntöjen ja kameran käyttö onnistuu vaivattomasti kotelon ollessa paikoillaan. Toimitamme tilaukset 1-2 arkipäivän sisällä - 0€ toimituskulut!

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse
    Lue lisää

    Nokia 5 Flip Cover kotelot

    Nokia 5 flip cover kotelot lisäävät tyylikkyyttä tähän puhelimeen. Nokia 5 flip cover kotelot ovat oiva tapa pidentää puhelimen käyttöikää, sillä ne suojaavat puhelinta rikkoontumiselta. Nokia 5 flip cover kotelot toimivat kuten kansio: puhelin asetetaan paikoilleen ja kansiläppä taittuu puhelimen näytön päälle, mikä on helppo kääntää auki käytettäessä puhelimen näyttöä. Nokia 5 kiinnitetään tyypillisesti flip cover kotelon kovamuovisten reunuksien väliin tai pehmeään tpu geeliseen kehikkoon. Flip cover kotelot suojaavat Nokia 5 joka puolelta: edestä, takaa, sivuilta, ylhäältä ja alhaalta. Nokia 5 on hyvä suojata joka puolelta, koska tällöin puhelimen iskunkestävyys paranee huomattavasti, eikä uutta puhelinta tai näyttöä tarvitse pienimpien, tai vähän suurempienkaan, kolhujen jälkeen olla vaihtamassa. Näyttö on Nokia 5 puhelimen herkin kohta, joten flip cover kotelo antaa sille hyvän suojan, etenkin käytettäessä yhtä aikaa suojalasin kanssa.

     

    Nokia 5 flip cover kotelot ovat kätevä tapa suojata puhelin, sillä ne pitävät puhelimen ohuena ja slimminä antaen sille kuitenkin tarvittavat suojaavuuden arkea vastaan. Ohuet Nokia 5 flip cover suojakotelot eivät lisää puhelimen ulkoisia mittoja juurikaan, mutta parantavat iskunkestävyyttä merkittävästi. Flip cover kotelot ehkäisevät Nokia 5 puhelimen pölyyntymistä ja likaantumista. Näytön päälle asettuva flip cover kotelon kansiläppä kiinnittyy paikoilleen joko magneettisesti tai sitten esitaitetun taitoksen avulla. Flip Cover kotelot on suunniteltu siten, että puhelimeen voi puhua kansiläpän ollessa kiinni, sillä siinä on kuulokkeen kohdalla aukko. Nokia 5 Flip cover kotelon kansiläppä voidaan taittaa myös puhelimen taakse, niin näytön käyttäminen on helpompaa. Flip cover kotelon kansiläppä sulkee

    Hyödynnä alekoodi

    Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

    Lunasta koodi

    Arvostele meidät

    Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

    Arvostele!

    Kysymyksiä?

    Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

    Ota yhteyttä