Nokia 5.1 Muut Tarvikkeet

Kattavasta Nokia 5.1 lisävarustevalikoimastamme löydät kaikki tarvitsemasi tuotteet ja tarvikkeet puhelimesi käyttöön. Lisävarusteet varmistavat, että saat laitteestasi kaiken hyödyn ja ilon irti mahdollisimman helposti. Ehdottomia lisävarusteita Nokia 5.1 laitteelle ovat muistikortti ja näytön mikrokuituliina. Muistikortilla varmistat, että laitteestasi ei lopu tila kesken kaiken ja mikrokuituliinalla puhdistat laitteesi näytön sormenjäljistä ja liasta naarmuttamatta sitä. Ulkoiluun ja urheiluun löydät käsivarsikoteloita ja juoksupusseja, joissa kuljetat kätevästi Nokia 5.1 laitettasi lenkkeillessäsi. Autoilevalle ihmiselle löytyy useita erilaisia autotelineitä ja anti slip –mattoja, joihin kiinnität puhelimesi ajon ajaksi. Autotelineestä on kätevä katsoa navigaattoria ja seurata saapuvia puheluita. Nokia 5.1 lisävarustevalikoimastamme löydät myös muut sinulle jo tutut sekä uudet tuotteet, joten tutustu valikoimaamme ja löydä käyttöösi tarpeelliset tuotteet. 

Lue lisää

Lisätilaa helposti ja nopeasti Nokia 5.1 laitteeseesi muistikortilla

Kattavasta Nokia 5.1 lisävarustevalikoimastamme löydät kaikki tarvitsemasi tuotteet ja tarvikkeet puhelimesi käyttöön. Ne varmistavat, että saat laitteestasi kaiken ilon ja hyödyn irti mahdollisimman helposti. Lisävarusteista ehdoton Nokia 5.1 laitteelle on muistikortti, joka varmistaa, että laitteessasi ei lopu tila kesken. Nokia 5.1 laitteessa on muistia joko 16 tai 32 GB riippuen kumman vaihtoehdon olet valinnut ostohetkellä. Kumpikin näistä täyttyy kuitenkin yllättävän nopeasti, etenkin jos tykkäät ladata erilaisia sovelluksia tai ikuistaa hetkiä kuvien ja videoiden avulla. Mikään ei ole ikävämpää, kuin muistin täyttyminen juuri tärkeällä kuvaushetkellä tai se, että joutuu jatkuvasti poistamaan turhia kuvia ja sovelluksia.  Valikoimastamme löydät Nokia 5.1 muistikortteja aina 8GB lähtien 64GB saakka, joten valitse käyttöösi sopivin vaihtoehto. Jos mietit kahden eri muistikortin välillä, niin suosittelemme ottamaan suuremman muistikortin, sillä mieluummin tilaa on liikaa, kuin se loppuu kesken.

Jokaisen käyttöön sopivia Nokia 5.1 autotelineitä

Autoilevalle ihmiselle valikoimastamme löytyy Nokia 5.1 autotelineitä eri ominaisuuksilla varustettuna. Osa niistä kiinnitetään kojelaudalle, osa tuulilasiin ja osan saa kätevästi kiinni ilmastointiritilään. Joistain autotelineistä löytyy pidempi varsi, kun taas toisissa ei ole vartta ollenkaan. Tavallisten autolatureiden lisäksi valikoimastamme löydät Nokia 5.1 anti slip –mattoja, jotka asetetaan auton kojelaudalle ja puhelin sen päälle, jossa se pysyy jämäkästi erittäin kumimaisen pinnoitteen ansiosta. Puhelin pysyy myös kuorien kanssa anti slip –matossa ja se ei jätä minkäänlaisia liimajälkiä kojelautaan tai puhelimeen. Valikoim

Hyödynnä alekoodi

Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

Lunasta koodi

Arvostele meidät

Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

Arvostele!

Kysymyksiä?

Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

Ota yhteyttä