Nokia 3 kuoret

Nokia 3 kuoret vievät puhelimesi uudelle tasolle. Nokia 3 kuoret toimivat samaan aikaan luurisi turvamuurina, käytön helpottajana sekä henkilökohtaisena stylistina. Puhelimen voi suojata ja stailata monella eri tavalla, ja siksi valikoimastamme löytyy todella monipuolinen valikoima erilaisia suojia moneen eri käyttöön. Nokia 3 kuoret näyttäytyvät kullekkin erityyppisinä, ja siksi onkin tärkeää, että valikoima taipuu moneen mieltymykseen ja värimaailmaan. Muistathan, että puhelimesi näyttö ja reunat ovat päivittäin kovassa koulussa, ja siksi onkin ensiarvoisen tärkeää, että pidät käden jatkeestasi hyvää huolta. Tilaa siis Nokia 3 kuoret meiltä Mobiilitukun miehiltä ja naisilta! Meiltä saat aina ILMAISEN, nopean 1-2 arkipäivän toimituksen sekä oikeasti loistavan ja persoonallisen asiakaspalvelun! Yrittäjät kiittävät! 

Nokia 3

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse
    Lue lisää

    Nokia 3:n paluu nokialaiseksi 

    Nokia tekee uusien mallien paluun vanhaan muotoiluperintöönsä. Puhelimen jykevä alumiinikehys on tarkasti viimeistelty ja suojaa laitetta päivittäisessä käytössä. Nokia 3 kestää kovassakin käytössä ja sopii erinomaisesti käteesi. Suosittelemme kuitenkin suojaamaan puhelimen kuorilla, jotta tyylikäs laite ei naarmuunnu ja saa kolhuja. Uusi Nokia 3 puhelin on varustettu Androidin nougat käyttöjärjestelmällä, ja puhelimesi pysyy ajan tasalla päivityksistä automaattisesti. Nokia 3 puhelimessa on polarisoitu viisi tuumainen näyttö, joka kannattaa suojata kuoren lisäksi panssarilasilla ikäviä lohkeamia vastaan.

    Miten suojata uusi puhelin 

    Nokia 3 puhelimen kuorilla saat tehtyä puhelimestasi itsesi näköisen. Voit valita juuri sinulle sopivan kuoren laajasta valikoimastamme. Sopivan kuorityypin lisäksi lähes jokaiseen kuoreen on laaja valikoima värejä – aina hillitystä ja elegantista mustasta räiskyvään pinkkiin.

    Nokia 3 puhelimen kuoria on saatavilla lompakkokotelo mallisena. Kotelon mukana kulkee kätevästi setelirahaa ja muutama kortti. Lompakkokotelo suojaa etukannen ansiosta hyvin myös puhelimen näyttöä.

    Toinen vaihtoehto on Nokia 3 puhelimen taustakuori, joka suojaa puhelimen rungon tehokkaasti, mutta itse näytön päälle ei suojaa tule, jolloin suojalasi nousee vielä suurempaan arvoon. Näiden kuorien etuna on, että puhelin säilyy ohuena ja näyttö on heti käytettävissä. Lisäksi valikoimaa löytyy monessa eri kuosissa.

    Nokia 3 kuorien lisäksi kannattaa puhelimen näyttö suojata panssarilasilla. 15€ kustannuksella saat puhelimellesi lasisen kalvon, jonka käyttömukavuus on samaa luokkaa puhelimen oman näytön kanssa. Suojalasin suurin etu on itse näytön suojaaminen. Kun tiputat pu

    Hyödynnä alekoodi

    Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

    Lunasta koodi

    Arvostele meidät

    Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

    Arvostele!

    Kysymyksiä?

    Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

    Ota yhteyttä