Nokia 2.4 Kuoret

Meidän Nokia 2.4 kuorilla laitteen suojaus ja tyylikkyys on taattu. Valikoimastamme löytyy varmasti jokaiselle jotakin, sillä kuoria ja koteloita löytyy monissa väreissä, designeissa ja materiaaleissa. Pidätkö kenties perinteisestä ja aina tyylikkäästä mustasta nahkasta tai kenties haluaisit kokeilla jotain pirteää ja värikästä vaihtoehtoa? Ei hätää, meiltä löytyy molempia! Materiaalina nahka on aina ollut suosittu ja varmasti toimiva ratkaisu, sillä se kestää todella kauan ja käytössä se oikeastaan vain kaunistuu. Tilatessasi Nokia 2.4 tuotteet meiltä saat kaupan päälle supernopean toimituksen ja ammattitaitoista asiakaspalvelua, joka on valmis auttamaan sinua kiperimmissäkin kysymyksissä. Nyt on siis aika laittaa Nokia 2.4 puhelimen suojaus kuntoon kunnon suojakuorilla, joten eikun lämpimästi tervetuloa ostoksille kotimaiseen verkkokauppaan!

Nokia 2.4

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse
    Lue lisää

    Nokia 2.4 kuoret ovat saapuneet

    Nyt niitä saa! Nimittäin Nokian edullisen uutuusmallin 2.4 suojakuoria ja -koteloita, sekä näytönsuojia. Tuotteita löytyy monissa eri väreissä, kuvioissa ja materiaaleissa. Nokia 2.4 kuoria valitessa liikkeelle kannattaa lähteä siitä, että mietit millaiseen käyttöön tuotteet ovat tulossa. Jos puhelimeesi kohdistuu astetta kovempaa kohtelua, niin suojauksessa kannattaa keskittyä nimenomaan siihen, että laite on suojattu ihan joka puolelta. Esimerkillinen vaihtoehto tällaisesta tuotteesta on lompakko suojakotelot, joiden kansiläppä suojaa Nokia 2.4 laitteen näytön erittäin mallikkaasti. Jos suojakotelo tuntuu omaan käteen liian “tuhdilta”, niin perinteiset suojakuoret voisivat sopia sinulle paremmin. Ne suojaavat laitteen rungon, mutta samalla säilyttävät tuntuman mukavan virtaviivaisena ja ohuena.

    Onko näytönsuoja tarpeellinen?

    Aika ajoin törmäämme kysymykseen, jossa pohditaan, että tarvitaanko nykyisissä puhelimissa panssarilasia, kun puhelimen näyttö on valmistettu kestävästä materiaalista ja käytössä on jo suojakuoret. Me todellakin suosittelemme hankkimaan Nokia 2.4 puhelimen näyttöä varten panssarilasin, sillä se ottaa kaikki iskut, kolhut ja naarmut vastaan jättäen näytön kuin uudeksi. Lompakko suojakoteloiden kansiläppä toki suojaa Nokia 2.4:n näyttöä, mutta harmillisen usein laite tipahtaa kädestä juuri silloin kun sitä käytetään ja läppä on auki. Näitä tilanteita varten esimerkiksi valikoimamme Q&E-panssarilasi on täydellinen valinta. Panssarilasi on täysin läpinäkyvä, ohut ja siinä on samanlainen tuntuma kuin itse näytössä, joten et varmaan edes huomaa sen paikallaan oloa. Q&E-lasi sopii myös täydellisesti yhteen

    Hyödynnä alekoodi

    Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

    Lunasta koodi

    Arvostele meidät

    Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

    Arvostele!

    Kysymyksiä?

    Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

    Ota yhteyttä