Lumia 930 Näytönsuojat

Nokia Lumia 930 näytön suojalasit ja –kalvot suojaavat arvokkaan puhelimesi näytön iskuilta ja naarmuilta. Näytön suojalasit ja –kalvot ovat edullinen vakuutus näytölle, joka on herkin kohta rikkoontumaan puhelimista. Iskunkestävä Nokia Lumia 930 näytön suojalasi suojaa näyttöä huomattavasti näytön suojakalvoa paremmin. Toimitamme tilaukset 1-2 arkipäivän sisällä - 0€ toimituskulut!

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse
    Lue lisää

    Nokia Lumia 930 Näytönsuojat

    Nokia Lumia 930 puhelimesta löytyy viisituumainen (5,0”) Full HD -tasoinen AMOLED-näyttö 1080 x 1920 pikselin tarkkuudella. Nokia Lumia 930:n järjestelmäpiiriksi on valittu neliytiminen Snapdragon 800. Yhdessä kahden gigatavun keskusmuistin kanssa siitä löytyy tarpeeksi potkua vaativaankin käyttöön. Nokia Lumia 930:n kamera rakentuu 20 megapikselin kennon (1/2,5”) ympärille, minkä avulla voi ottaa 16:9-kuvasuhteella 16 megapikselin tai paremmin kennon koko alaa hyödyntäviä 19 megapikselin valokuvia 4:3-kuvasuhteella. Nokia Lumi 930 puhelinta on olemassa oranssina, vihreänä, mustana, valkoisena sekä kultaisena ja laite on mahdutettu 137 x 71 x 9.8 mm mittaiseen pakettiin. Väriä, tyyliä, toimivuutta ja suorituskykyä samassa.

    Nokia Lumia 930 näytön suojalasit ja –kalvot parantavat näytön kestävyyttä tässä Windows Phone käyttöjärjestelmää hyödyntämässä puhelimessa. Nokia Lumia 930 näytön suojalasit ja –kalvot ovat oiva tapa pidentää puhelimen käyttöikää, sillä ne suojaavat puhelimen näyttöä rikkoontumiselta. Sekä näytön suojalasit, että suojakalvot asettuvat Nokia Lumia 930 puhelimen oman näyttölasin päälle staattisella kiinnityksellä, joten niistä ei jää näyttöön minkäänlaisia jälkiä pois otettaessa. Etenkin Nokia Lumia 930 näytön suojalasi suojaa näyttöä todella hyvin, koska se on valmistettu lasin ja muovin muodostamasta seoksesta, joka koostuu useammasta eri kerroksesta. Vahvan kerrosrakenteen etuna on, että Nokia Lumia 930 näytön suojalasit eivät rikkoontuessaan sirpaloidu ikävästi. Nokia Lumia 930 näytön suojalasi on todella ohut, vain 0,3mm, joten sitä voidaankin pitää lähes huomaamattomana suojana kallisarvoiselle näytölle. Näytön suojalasin asettaminen Nokia Lumia 930 näytön päälle on helppoa ja onnist

    Hyödynnä alekoodi

    Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

    Lunasta koodi

    Arvostele meidät

    Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

    Arvostele!

    Kysymyksiä?

    Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

    Ota yhteyttä