Lumia 930 Muut Tarvikkeet

Nokia Lumia 930 muut tarvikkeet sisältävät käyttöä helpottavia tarvikkeita, kuten esimerkiksi kosketusnäyttökyniä, tukijalkoja, vesitiiviitä suojapusseja, vyökoteloita, latausavaimenperiä ja kuvaamista helpottavia linssisettejä. Muut tarvikkeet vievät Nokia Lumia 930 puhelimesi käytön täysin uusiin sfääreihin ja löydät laitteeseesi uusia käyttötarpeita. Löydä itsellesi sopivat tarvikkeet! Toimitamme tilaukset 1-2 arkipäivän sisällä - 0€ toimituskulut!
Lue lisää

Nokia Lumia 930 Muut Tarvikkeet

Nokia Lumia 930 puhelimesta löytyy viisituumainen (5,0”) Full HD -tasoinen AMOLED-näyttö 1080 x 1920 pikselin tarkkuudella. Nokia Lumia 930:n järjestelmäpiiriksi on valittu neliytiminen Snapdragon 800. Yhdessä kahden gigatavun keskusmuistin kanssa siitä löytyy tarpeeksi potkua vaativaankin käyttöön. Nokia Lumia 930:n kamera rakentuu 20 megapikselin kennon (1/2,5”) ympärille, minkä avulla voi ottaa 16:9-kuvasuhteella 16 megapikselin tai paremmin kennon koko alaa hyödyntäviä 19 megapikselin valokuvia 4:3-kuvasuhteella. Nokia Lumi 930 puhelinta on olemassa oranssina, vihreänä, mustana, valkoisena sekä kultaisena ja laite on mahdutettu 137 x 71 x 9.8 mm mittaiseen pakettiin. Väriä, tyyliä, toimivuutta ja suorituskykyä samassa.

Nokia Lumia 930 muut tarvikkeet sisältävät puhelimen käyttöä helpottavia tuotteita. Nokia Lumia 930 puhelimeen on olemassa monenlaisia muita tarvikkeita, esimerkiksi kosketusnäyttökyniä, latausavaimenperiä, vyökoteloita, vesitiiviitä suojapusseja, tukijalkoja ja kuvaamista helpottavia linssisettejä. Nokia Lumia 930 kosketusnäyttökynä helpottaa pieniin näppäimiin osumista kosketusnäytöllä. Kosketusnäyttökynissä on useimmiten myös tavallinen kuulakärkikynä, jolloin sitä voi käyttää sekä Nokia Lumia 930 puhelimen kanssa, että perinteisen paperin kanssa. Nokia Lumia 930 latausavaimenperä sisältää lyhyen latauspiuhan, joka kulkee mukana mihin tahansa avainten mukana. Latausavaimenperä takaa, että sinulla on latauskaapeli aina mukanasi. Jos taskusi ovat täynnä, vyökotelo on omiaan kuljettamaan Nokia Lumia 930 puhelimesi mukanasi mihin tahansa. Kiinnitä Nokia Lumia 930 vyökotelo joko pujottamalla tai klipsillä vyöhösi ja pidä laitteesi mukana kaikkialla. Vyökotelon kansi kiinnittyy magneetilla jämäkästi ja sieltä on helppo ottaa Nokia Lumia 930 nopeasti käyttöön. Ulkoilijalle ja vesillä liikk

Hyödynnä alekoodi

Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

Lunasta koodi

Arvostele meidät

Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

Arvostele!

Kysymyksiä?

Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

Ota yhteyttä