Nokia Lumia 930 kuoret

Nokia Lumia 930 kuoret suojaavat arvokkaan puhelimen joka puolelta, joten ne lisäävät laitteesi käyttöikää merkittävästi. Valitse joka puolelta suojaavat lompakko tai flip case kuoret, tai reunukset ja taustan suojaavat suojakuoret. Nämä yhdessä näytön suojalasin kanssa pelastavat Nokia Lumia 930 puhelimesi rikkoontumiselta. Toimitamme tilaukset 1-3 arkipäivän sisällä - 0€ toimituskulut!

Lumia 930

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse
    Lue lisää

    Nokia Lumia 930 Puhelimen Kuoret

    Nokia Lumia 930 puhelimesta löytyy viisituumainen (5,0”) Full HD -tasoinen AMOLED-näyttö 1080 x 1920 pikselin tarkkuudella. Nokia Lumia 930:n järjestelmäpiiriksi on valittu neliytiminen Snapdragon 800. Yhdessä kahden gigatavun keskusmuistin kanssa siitä löytyy tarpeeksi potkua vaativaankin käyttöön. Nokia Lumia 930:n kamera rakentuu 20 megapikselin kennon (1/2,5”) ympärille, minkä avulla voi ottaa 16:9-kuvasuhteella 16 megapikselin tai paremmin kennon koko alaa hyödyntäviä 19 megapikselin valokuvia 4:3-kuvasuhteella. Nokia Lumi 930 puhelinta on olemassa oranssina, vihreänä, mustana, valkoisena sekä kultaisena ja laite on mahdutettu 137 x 71 x 9.8 mm mittaiseen pakettiin. Väriä, tyyliä, toimivuutta ja suorituskykyä samassa.

    Nokia Lumia 930 kuoret lisäävät tyylikkyyttä tähän Windows Phone käyttöjärjestelmää hyödyntävään puhelimeen. Nokia Lumia 930 kuoret ovat edullinen ja helppo tapa pidentää puhelimen käyttöikää, sillä ne suojaavat puhelinta rikkoontumiselta. Nokia Lumia 930 kuoret asetetaan puhelimen oman rungon päälle, eivätkä kuoret siis korvaa puhelimen alkuperäisiä kuoria. Nokia Lumia 930 kuoret on helppo asettaa paikoilleen ja vaihtaa, jolloin ne suojaavat puhelinta kaikilta sivuilta sekä takaa. Monet kuoret nousevat hieman myös näytön reunan yläpuolelle suojaten näyttöä pudotustilanteissa. Kuoria on erilaisia, mutta pääsääntöisesti kuoret pitävät Nokia Lumia 930 puhelimen ohuena ja slimminä, eikä laitteesta tule liian paksu tai muuten huonon muotoinen. Kuoret parantavat Nokia Lumia 930 puhelimen iskunkestävyyttä merkittävästi, etenkin jos niitä käytetään yhdessä näyttöä suojaavan näytön suojalasin kanssa, koska tällöin puhelin kestää arjen pienemmät, ja vähän suuremmatkin, kolhut ilman että laitetta tai näyttöä tarvitsisi vaihtaa. No

    Hyödynnä alekoodi

    Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

    Lunasta koodi

    Arvostele meidät

    Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

    Arvostele!

    Kysymyksiä?

    Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

    Ota yhteyttä